Wednesday, December 04, 2013

Miracles of Disember.



Assalamualaikum.

Alhamdulillah 4 December baru boleh update blog lol dah masuk minggu kedua aku start kuliah nie so memang tak ada masa sangatlah nak updated belog bagai --" esaimeng dah dapatt ha ha ha. untuk subject operating system =.=  kena submit 15/12 ohoii 16hb tu pulak ada AGM SISKOM aku kena buat montaj sebab aku exco buletin yang merangkap multimedia dan publisiti.



dan semester empat. subject pun makin berat ah sikit ;~; but but but yes aku suka satu subject nie, harap harap dapat A+ ahhh ewahh ~ CSC318 a.k.a Web Application. Kami belajar buat website sendiri guna html dan javascript. Okay sekarang aku baru tahu istilah istilah yang korang korang expert nie guna dalam coding blog -.- gonna have esaimeng for this html/javascript soon.




sem baru nie jugak dah tak ada koko ------- aku ambik tennis sem lepas. seriusly aku suka main tennis. coach pun baik gila. gambar diatas tu hari last koko sem lepas. coach aku bawak makanan isteri dia buat sendiri lasagna, puding. oh heaven main tennis tengah malam sambil makan makan bergambar gambar ;~;




ahaaaaa got new nickname ; ieygha is shortform for ieyra ghani ekceli ha ha ha =.= okay aku jarang update kot lepas nie sebab susah, charger laptop nie rosak ;~; aku aktif kat wechat dan instagram sahaja pffftt anyway, my instagram url changed from ieyraagasshi_ to kmslxo_o //do follow bebehhhh//

with that, thankyou.
xoxo love.


miracles of disember ;;;

Tuesday, November 19, 2013

Bakal Pemenang Sem Break Giveaway by Ieyra Ghani

Assalamualaikum.

Terima kasih banyak banyak kepada sponsor dan peserta Sem Break Giveaway by Ieyra Ghani nie. Walaupun tak ramai yang join tapi ada lah jugak yang sudi join. Sebelum tu, korang di alu alukan untuk follow my instashop @_nzcagshopxx sebab kat situ ade updated casing smartphone! kepada yang gemar tukar tukar casing phone nie boleh lah tempah dgn aku. Heheheee.


Okay here we go! Bakal pemenang giveaway ini. Ada 50 orang semuannya. Tapi dua orang peserta macam disqualified aje -,- sebab dia delete post before ga tamat. Ruginya.  Yang mana belum penuhi syarat yang telah ditetapkan tu silalah berbuat demikian sebelum anda terlambat dan dipersoalkan diakhirat kelak. Hmm.


1. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
2. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
3. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
4. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
5. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
6. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html *blog removed
7. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
8. http://walkstatic.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
9. http://www.niyhblograudha.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
10. http://superpapaya.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
11. http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
12. http://schomells.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
13. http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
14. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
15. http://kecikbeso.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveway-by-ieyra-ghani.html
16. http://hamsterkentutbusuk.blogspot.com/2013/10/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
17. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
18. http://www.sigadismerah.my/2013/11/sem-break-giveway-by-ieyra-ghani.html
19. http://budakgiveaway.blogspot.com/2013/10/giveaway-21-sem-break-giveaway-by-ieyra.html *not found
20. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
21. http://farraanuar.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveway-by-ieyra-ghani.html
22. http://arnilala.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
23. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
24. http://sipendekmataempat.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
25. http://shirochan99.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
26. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveway-by-ieyra-ghani.html
27. http://littledaies-port.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
28. http://ahmatdaughters.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
29. http://aisyasyahar.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
30. http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
31. http://allgiveawayandcontest.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
32. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
33. http://my-life-are-here.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
34. http://repackagedmemories.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
35. http://damianasreen333.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
36. http://www.fatindiana.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
37. http://watashiwaaliahdesu.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveway-by-ieyra-ghani.html
38. http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
39. http://iniblogcontest.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
40. http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
41. http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
42. http://greennyworldland.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
43. http://lemoncandy-angel.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
44. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
45. http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
46. http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
47. http://gilapotato.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
48. http://lovoiustory.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
49. http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveway-by-ieyra-ghani.html
50. http://www.syuhadasalleh.my/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html

Done. Sila check penyertaan anda, kalau ada apa apa pembetulan sila selesaikan sebelum pukul 10 malam nie okay? esok aku nak updated pemenang. Jom tengok rokok tak sah nie sebagai perkongsian.

Thankyou.
xoxo.

Monday, November 18, 2013

Sem Break Giveaway by Ieyra Ghani



STICKY POST 20/10-18/11
-scroll ke bawah untuk entry terbaru-




Assalamualaikum.

Bismillahirrahmanirrahim. Dengan ini saya ingin merasmikan Sem Break Giveway by Ieyra Ghani. Sorry lambat, sepatutnya GA start petang semalam tapi ada masalah sikit. Syarat nya tak banyak pun. So korang kena jujur lah iya, follow blog penganjur, like fanpage dan klik iklan. Promot habis habisan untuk menang top referral sebab hadiah top referral untuk dua orang pemenang.


Syarat :-

 Warganegara Malaysia yang mempunyai blog dan facebook *wajib

 Follow blog nie *wajib ((akan check satu persatu!))
                

  Klik banner kat entry nie  dan entry ni *wajib

 Follow instagram nie *i'll follback kalau anda aktif diinstagram, aktif means ada post - x wajib

 Klik iklan {1} {2} {3}  *wajib - refer tuto nie before klik iklan

 Buat satu entry bertajuk "Sem Break Giveaway by Ieyra Ghani"

 Copy dan paste banner kat atas dalam entry tu dan back-link-kan ke entry nie.

 Hantar link entry di kotak comment entry ini sahaja. *link entry! bkn link blog

Sponsor : -

Follow blog  - Dressuana | Geekin' Beat | AH K-Shop | Syaza | Norbaia'ah | Shabrina | Aifie |
Like fanpage {1} {2} {3} {4} {5} {6} {7}


P/S: Sila alert dengan update pasal giveaway nie ea. Pastikan komenbox anda tiada word verification.  Refer tuto nie untuk remove benda alah tuh. Senang sikit orang nak komen nanti :)


Pemenang ditentukan oleh random.org dan top referral.


HADIAH | PESERTA *akan diupdated sebaik shj GA selesai


Thankyou all ^^

Monday, November 11, 2013

Casing Smartphone : New Stock!



Assalamualaikum.

Hai, dah lama aku tak post pasal casing yang aku jual nie -,- tapi kat instagram dgn wechat selalu je post. Uhuuuhuu. Boleh follow @_nzcagshopxx ((instashop)) // @ieyraagasshi_ ((official)) // add wechat ; ieyraghani



new stock now available jyeaaaaaaaaaaaaaaah ;;

kat bawah nie pulak aku senaraikan stock casing yang sedia ada ;;

iphone 4,4s,5 ;; ipod 4,5 ;; note i,ii ;; s2,s3,s3 mini, s4, s advance ;; ace, ace 2 ;; young ;; grand ;; bb9700, bb9900, bb8520, bbz10 ;; htc one x, one s, sensation xl ;; xperia z SHJ


Sila ambil perhatian pasal announcement ini iye pelangan pelangan yang disayangi. jangan tertipu, selalu nya dia nie buat urusan pembayaran guna topap please note that yang kami hanya buat payment secara bank-in ke account maybank langit biru studios ;; bukan topup.


nie antara design dari pelanggan aku ;; apa yg aku boleh simpulkan, most of them are from my fandom ;; inspirits who love infinite ahaks yett we're sorry sbb ada some typing error kat nama woohyun //peluk namu//


Korang jangan jeles bila jumpa inspirit yang bergaya dgn casing smartphone yang didesign sendiri yg kekadang tu ade terpampang gambar bias ;; sebab korang pun boleh buat jugak! just wechat je ((ieyraghani)) segala masalah anda akan selesai. InsyaAllah, tapi utk jenis phone yg available jelah iye. Nak letak gambor sendiri pun boleh =..= papehal kita deal kat wechat or fb okayy?  check here for more photos collection


p/s : yaaaaaaaaaaaaaaaaaaay rm171 dah keluar kat kshownow ;u; zasssssssssss



App : Mydol




kyaaaaaaaaa tadi gua dah tengok yang org upload kat utube tanpa subtitle lol - Runningman 171 & 172 with EXO!

Assalamualaikum.

WARNING : INI ENTRY KHAS UTK KPOPPERS. PEACE -_-V


Ahaaahaa ramaii pulak yang tanya aku itu ini app apakah itu apakah ini ;; setelah aku duk meroyan dan angau sendiri dgn application ni // asyik main lock unlock aje henpong nie//  lmao. maybe ade je orang rasa annoying dgn aku nie mcm takde gambar lain nak post kat instagram / twitter tuh. well, do i care =,= aku cuma nak berkongsi.

Okay sebenarnya application nie utk lockscreen. dah lama dah orang guna especially kpoppers ;; tapi ade je yang tak tahu sekarang ade english version. Aku tak download pun yang hangul version =.= so aku tak tahu yg hangul tu nama dia "mydol" jgk ke?

 "akak mcm mn nak buat dalam bahasa inggeris,  saya punya hangul version" 

okay sorry kepada yg bertanya, sebab tak dpt bagi pencerahan. maybe awak boleh uninstall yg lama , install semula..ataupun update jelah =.= aku tak guna yg hangul tu so aku tak tahu benda nie diupgrade ke apa ke.
Yang aku tahu, aku install aje terus dapat mesej sweet sweet nie dalam BI..


kalau nak download mcm biasa lah pegi playstore >> search mydol >> install >> setting tu set kan lah yg mana patutt >> done.







macam real je aku bercinta dgn kucing parsi nie ;; ohh my miyonggggg ;u;


p/s : tunggu apa lagi korang silalah download ;; just for fun =_= ahaks.

Friday, November 01, 2013

Tutorial : Daftar Seonmul.



Assalamualaikum.

Sebenarnya nie bukan tutorial sangat pun just nak jawab pertanyaan ikha yang suruh buat tutorial daftar jadi member seonmul. Tak tahu apa itu seonmul ? Aku dah cerita kan panjang lebar kat entry {ini} sila lah baca kalau kalau anda berminat.


Sebenarnya ye ikha semua nie dah ada kat blog seonmul, awak kena baca rules & faq sebab jawapannya ada kat situ tapi takpe den rajin menaip harini sempena 1 November lol //apa kena mengena//


  • Isi semua detail anda disini
  • Follow twitter MYSeonmul (x)
  • Wajib letak badge seonmul dan make sure to back-link kan ke blog seonmul. Badge boleh tengok {sini} //pilih je mana yang berkenan//
  • Lagi bagus kalau boleh promote blog seonmul kat blog sendiri
  • Nanti dapat email confirmation sebaik sahaja blog anda di-add *bagi email yg betul masa register*
  • Nak tahu yang lain lagi sila lah bertandang ke blog seonmul okay? ^^
Senang je kan ? Hmm sambil sambil tu boleh lah join group facebook nie {xoxo} , Okay harap dengan ini dapat membantu ikha dan bloggers diluar sana yang berminat nak join seonmul //yang tak suka tak yah ckp apa apa lah sebab aku dah tahu lah "haters gonna hate"// heol -_-



Thanks.

p/s : those who are not using astro beyond can watch one(ch 395 for non-beyond users) til feb 5 '14.   Thanks to kak yuyu coz she told me about this ^^ yeah The Heirs~!








Freebies : Header EXO {1}

exo's hallowen ;; not mine



http://i.imgur.com/wcDNPEI.png?1




http://i.imgur.com/hqGUSFi.png?1



http://i.imgur.com/sAuzIoq.png?1

mintak tolong click churp churp aku kat sidebar tu please. kesian dia keseorangan heol ~.~ kalau ada yang ambik freebies nie komen tau dan tolong jangan buang credit. thanks to nizam sebab rekemenkan tuto muazz utk buat dot dot tu ;u;


Thanks.
byeom.


p/s ; tengah buat benda nie tadi tak perasan pulak jam dah pukul satu ;; err cepat cepat check email andd taaadddaah ;u; result exam sem three dah keluar walaupun tak ade repeat dan pointer naik berbanding sem lepas namun ku masih dalam zon bahaya. gandakan usaha lagii ieyghaaaaaaa hwaiting~~! sem depan ada calculus ii //menangis//









Thursday, October 31, 2013

Churping. Churp Churp.

cuteness overload *u*

Assalamualaikum.
 klik sini ada chocoletttoo yammmeh , tadi aku check account churp churp aku andd jyeaaahhh comel je angka. 111 kekekeke. Tak sabar nak tunggu dia lagi banyak. Kalau ikutkankan dah boleh cash-out tapi aku nak ternak simpan dulu sebab kata orang "sikit sikit lama lama jadi bukit"


korang pun boleh jugak dapatkan side income sambil sambil online nie //bukan blogger sahaja// nak daftar jugak jadi churper? boleh klik sini sayang sayang sekalian. Jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru beb. Kawan kawan aku ada yang tak caya bahawasanya churp churp dan 8share bagi duitt cenggini.


Namun pada hakikatnya memang ada~! walaupun aku tak pernah cashout //tak ada pengalaman lagi still newbie// aku ada baca banyak entry dari blogger blogger otaii hmm. tak caya sudah. tapi rugiii ah korang tak manfaatkan social network yang ada nie untuk menjana pendapatan eceh.


Aku pernah buat entry pasal 8share //klikk sini// dan //sini// kalau nak baca *wajib baca untuk menambahkan pengetahuan lol 


Kalau ada apa apa pertanyaan boleh drop your komen kat entry nie atau ask fm aku dalam kotak kat bawah nie okayyy?


P/s ; mintak tolong klik iklan {i} {ii} {ii} {iv} iye ^^ *refer tuto clear cache/cookies


Thanks.

Cuak blergh.

Assalamualaikum.

Hai selamat pagi ohayooo~! Namun pada hakikatnya aku belum tidur nie =_= well memang perkara biassa cuti sem nie aku tido lepas subuh. lol

Apa yang aku buat? biasalah blogwalking, spazzing bla bla bla. Dan harini tiba tiba rasa cuak pulak bila teringat esok yakni 1/11 result exam aritu akan keluarrr!


YaAllahhh sumpah aku takut ;~; especially subjek MGT itu hari susah doe. Aku study mati matian lastly perghhhh yang tak expect pulak dia bagi soalan sumpah nak nangesss ;------;

Nak buat cemana perkara dah lepas ;~; aku mmg takde chance nak dean list sem nie aku cuma harapkan aku dpt pointer 3 and above dan tak ade repeat paper! Aku nak lulus semua yaAllah. Aaamiinnn //sama sama lah aminkan ea//

Dah tu je nak merepek. sebenarnya aku nak test menaip kat blogger android je ni lol alang alang tgh pikirkan pasal result dan muet.......ergh blergh cuak U.U so aku rajinkan lah jari jemari ku yg tak berapa nak runcing nie menaip, agar nampak sedikit profesional buat entry yang ada isi. lol betol ke berisi?

Okay aku tahu dah semakin pjg nampaknya. Sebelum berjela aku nak mintak maap kalau entry ni plain je dan sorry ah kalau nampak serabut // seriusly aku pun tak tahu cemana ghupaaa nie esok ah aku check pakai laptop. Nak tido dulu. HA HA HA.

Adios.
Ppyoong.
As salam.

Lincoln Paul Lambert



bbuinnggg bbuingggg ; aaaaaaiiiinnngg ~!

Assalamualaikum.

Gua baru tukar header dan footer dan background dan juga watermark. miahahaha. tapi aku still tak puas hati -.- aku lupa coding mana yang aku guna yang bila cursor klik header tuh header akan jadi terang ; bila tak sentuh header jadi blur. Ni lah padah nya lama sangat tak main coding =_= semua tertukar otl.

And aku nak tanya korang, bila masuk blog nie ada dengar music tak? please jawab please please please ;~;
sebab haritu aku ada suruh kakak senior aku check, bila dia masuk dia tak dengar music tu pun. Hmm, tapi aku dengar je ; music box lagu lucky by exo. Nanti komen ea korang dengar ke tidok please sgt //melutut//



new header , footer , watermark //


Lincoln Paul Lambert 

 Sebelum nie kan, aku miinat Daniel Hyunno Lachapelle. Tapi erm sekarang danny dah besar dah jadi aku beralih arah kearah lincoln~! kkkekeke. Alahai comel je. Budak suka cakap banyak nie dengan suaranya yangg yaAllah comelnya suara tak caye cuba carikk kat youtube lol //malas nak upload sini// Lincoln nie magician paling muda kat korea baqq hangg~! aku nie memang peminat kanak-kanak tegar dari hujung rambut sampai hujung kaki memang aku suka kanak kanak *u* lepas tengok real kids story rainbow tuh aku rasa nak kawen je cepat cepat lol //lari tajukk//

Kepada yang tak tahu, lincoln nie ulzzang //"Ulzzang"; is a popular South Korean term literally meaning "best face" or "good-looking". Originally used as a slang term.// sebab dia mix ; korean-american. Sumpah comel aku nak anak comel dan cerdik macam dia lol. Semalam aku ada sketch dudel lincoln sumpah hhudus, budak comel jadi hudus bila aku lukis lmao.

aku tak reti lukis tangan ;~; maka begini lah jadinya. memang aku sengaja taknak buat 100% sama mcm gambar asal pun ; namanya pun dudel lol dudel //menconteng// eh. 

bapaaak ah cutie lincoln-nie *U*

in hanbok duirng chuseok





lincoln di malaysiaaa~! and he even tweeted
 "Lincoln in Malaysia~!! Beautiful~♥ "

lincoln dah mengantuk ;u;

Okay gudnite.
Thanks.


p/s : aku tak reti melukis tapi aku minat ;u; ottoke ;~; klik sini kalau nak tengok budak-ii comel


Tuesday, October 29, 2013

Fizo Omar melamar Mawar.


ehe sweetnye. eh tapi belum nikah kan apa pegang pegang nie bang tehee =_=

Assalamualaikum.

Semalam tidur lewat. Aku duk menguasai taimline twitter duk spazzing sensorang tengok real kids story rainbow then tekan "home" tengok taimline aku penuh dengan ucapan tahnniah daripada fans kepada Fizo Omar. Wahh! Tahniah jugakkk dari saya abang fizo saya peminat anda juga dan ehem bakal isteri abang lawa (Y)

Selepas enam bulan bercinta, pelakon, Fizo Omar, dan pasangannya, Mawar Abdul Karim, memilih 10 November depan sebagai tarikh pernikahan mereka.
Menurut Fizo, bagi mengikut adat dan atas nasihat keluarga masing-masing, sehari sebelum acara ijab dan kabul berlangsung, keduaduanya terlebih dulu akan ditunangkan.
"Kalau ikutkan, memang kami tidak mahu bertunang. Selepas berbincang, akhirnya kami setuju bertunang pada 9 November, bagi tempoh 24 jam sebelum akad nikah.
"Tiada apa-apa yang istimewa mengenai pemilihan tarikh terbabit.
Cuma, kami rasa itulah tarikh yang sangat sesuai selepas mendapat persetujuan keluarga masing-masing.
"Kedua-dua majlis akan diadakan dalam suasana sederhana di kediaman keluarga Mawar di Kajang.
Majlis itu juga akan disiarkan secara langsung menerusi program Nasi Lemak Kopi O," kata Fizo pada sidang media khas mengumumkan tarikh pertunangan dan pernikahan mereka di Mutiara Damansara, semalam.
Hadir sama, bakal isteri Fizo, Mawar, dan anggota keluarga keduadua pasangan berkenaan.
Bagi majlis resepsi, menurut Fizo, ia akan dilangsungkan di tiga lokasi berasingan iaitu Kuala Lumpur, Kelantan dan Pulau Pinang.
"Majlis pertunangan dan pernikahan akan dibuat secara tertutup, dengan kehadiran keluarga dan rakan terdekat. InsyaAllah, pada majlis resepsi yang akan diadakan pada Disember depan, semua rakan akan diundang," katanya.
Berita lanjut dapatkan akhbar BH hari ini
sumber : berita harian


Saksikan video dibawah -


          Wedding Proposal : Fizo Omar & Mawar #FizoMawar




Thankyou.







This Song for You - Kim Myungsoo







okayy bb ㅠ.ㅠ

I've listened to this song yesterday and i was like afjksjakdjd this song is so freaking good omg he's hold his tears from falling down. thanks kim myungsoo thanks a lot for you effort to be a good entertainer to entertain us ;; inspirits ;; this song really suitable with his cute voice =_= and oh his expression and feeling when sang this song was 100% i can't TT______TT

sampaikan nak menangis tuh dia punya penghayatan. erhhh. uljimaaaa uljimaaaa uljimaaaaa~ tbh, aku suka tengok muka myungsoo menangis dan tahan tangis. puhahaha comel je macam bebbbii gitu ;w; teringat pulak masa dia tengah baca surat mak aku dia. comel okay comel.




aku suka gifs yang bawah tu ; ohh an omma wipes her son's tears ;u; 


kang panjang pulak entry nie lol aku bukan nak cerita pasal myungsoo dan surat ibunya. benda tu dah lama nie nak cerita pasal benda baru, kat fansign L's Bravo Viewtiful semalam dia menangis lagi ~.~





English translation :

"As bright as the sunset yourTwo eyes that attract meMy fluttering hand and yours that is whiteCaught me againWalking in the dark road, the light revealed you to meThe light revealed you
I will work even harder I will show you I'll do even betterThe hope that you gave me, I will never let it downDrawn together with the skyWalking this world togetherI will find it, please watch over me for a whileThis song for you
My dream that started with youIf you go straight and catch that handYou who always give me strengthYou who always make me laugh
I will work even harder I will show you I'll do even betterThe hope that you gave me, I will never let it downYour heart that believed in meOnly the time spent togetherI will find it again, please watch over me for a whileYou always make me dance in the rainRight from the start you were my starGiving generouslyAlso allowing us to walk togetherI'll return your heart
I will work even harder I will show you I'll do even betterThe hope that you gave me, I will never let it downDrawn together with the skyWalking this world togetherI will find it, please watch over me for a whileThis song for you
To stand by your side, to be by your sideTo start over againI will not be rushing, I will not be missingFacing it slowly"

cr to _cheonsanim

sorry no sorry. aku tak jumpa yang romanization punya lyric. kalau jumpa boleh lah nak menyanyi sekalii TT__TT


"I will work even harder I will show you I'll do even better"

Thanks.