Friday, September 20, 2013

T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY



Klik Banner
Bermula 16 September - 23 September 2013

Jom Tempah Felt Craft!


his stare auhh -___- 

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum.

Dah lama aku tak update blog kan emm sebab dah nak final exam aku pun tak tahu nak update apa. Tapi harini aku dapat ilham nak update pasal tempahan felt craft. Felt craft nie semua hasil tangan dan kreativiti sepupu aku. Sebelum tu ce klik sini sekali. Hee

Dia ada je blog, tapi tak berfungsi sangat sebab katanya tak cantik /mcm lah blog aku nie cantik sangat/ hahaha. dan nanti cuti sem nie aku akan edit blog dia. InsyaAllah, dengan itu mudahan mudahan perniagaan sepupu aku makin maju dan dikenali.


Kat sini aku upload sikit je gambar-gambar craft yang dia dah buat //ala ala photo teaser gittew// lol okay jom cuci mata!



pensil case


keychain


kotak tisu eemmm kawaiii


hiasan yang sangat yummy -...-


bantal 


hiasan meja/ kereta


benda alah yang digantung kat pintu bilik tuh


klik sini kalau nak tengok lagi hasil kerja beliao. kalau berminat nak menempah bolehlah kasi tahu den iyo? PM ke fanpage or wechat ke id ieyraghani. also follow instagram @_nzcagshopxx

Thankyou ladies and gentleman.


Thursday, September 19, 2013

PEMENANG BRAVO GIVEAWAY BY IEYRA GHANI



Assalamualaikum.

Alhamdulillah selesai sudah Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani. Terima kasih yang tidak terhingga kepada para sponsor yang baik hati ; semoga dimurahkan rezeki semuanya. Dan terima kasih diucapkan kepada semua peserta. Yang tak menang tu jangan bersedih, cuba lagi untuk GA akan datang, insyaAllah bulan depan! Dan mintak maaf sebab membuatkan korang ternanti nanti akan entry pemenang ..

Haaa tahniah kepada semua pemenang, yang dah menang nie kalau rasa ade tak ikut syarat tu kan, korang laksanakan cepat-cepat atau korang jawablah nanti kat akhirat, bila dapat rezeki yang tak berkat . Kalau dah ikut semua syarat, Alhamdulillah ;D

Tanpa berlengah lagi. Mari kita umumkan pemenang................................................................tapi sebelum tu aku nak cakap, hadiah top referrals dikurangkan kepada 4 orang sebab hanya 4 org nie je nama yang naik kat blog stat. Lagi dua hadiah aku akan serapkan ke GA akan datang. Harap Maklum. Check nombor korang kat sini



eh silap -.- sinni aaahh



4 TOP REFFERALS
-
-
-
-
-
-
-



Random baju PM Dressuana
1. http://www.aienhermionie.my/2013/09/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
2. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

Lil' Basket Hamper PM Geekin' Beat DAN mesej ke nombor 0184055810 (buat dua-dua sebab sponsor jarang online fb)
3. http://aisyasyahar.blogspot.com/2013/08/title-bravo-ga-by-ieyra-ghani.html


Blouse Zebra PM Syan Neesa
4. http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html



          RANDOM.ORG ((37 PEMENANG!))


Gelang x2 PM Blog Dear Xila



Brooch x1 (sorang pemenang dapat dua brooch) PM Nasha Ridzuan



Sticker Felt x1 PM Nur Hidayah



Brooch Felt x1 PM Nur Hidayah




Gelang kait nama sendiri x3 PM Liyana





3 Bookmark x1 PM Saljiah Craft



Topup RM5 x1 PM Farhan



Topup RM10 x2 PM Mysara Ab Rahman




Topup RM5 x2 PM Isamuddin 




Topup RM5 x1 PM Arrien


Topup RM10 x1 PM Nur Be'lla Collection



Topup RM5 x1 PM Atie Atiqah



Topup RM5 x2 PM Coretan Mambang




Topup RM5 x1 PM Maryam Azhar 


Topup RM5 x3 PM Eizzyana



Topup RM5 x1 PM Engku Muzahadin



Review Blog x3 PM Ieyra Ghani




Cursor x2 PM Nurin Aireen




Header x1 PM Ira Syiqin 


Bloglist x8 PM Syazlia









Sesiapa yang menang barang pos.

PM sponsor mcm dibawah.

"Assalamualaikum saya pemenang Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani. Terima Kasih kerana sudi sponsor dan saya akan buat entry penghargaan buat sponsor dan penganjur. Ni details saya,

Nama Penuh :
Alamat :
No Telefon :
Link Peserta GA : http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-bravo-giveaway-by-ieyra.html
Saya yang bernombor : 
Link Senarai Pemenang : 
Barang yang dimenangi : 

Terima Kasih"


Pemenang Topup"Assalamualaikum saya pemenang Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani. Terima Kasih kerana sudi sponsor dan saya akan buat entry penghargaan buat sponsor dan penganjur. Ni details saya,

Nama Penuh :
Rangkaian :
No Telefon :
Link Peserta GA : http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-bravo-giveaway-by-ieyra.html
Saya yang bernombor : 
Link Senarai Pemenang : 
Barang yang dimenangi : topup rm........

Terima Kasih"


Pemenang barang blog
"Assalamualaikum saya pemenang Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani. Terima Kasih kerana sudi sponsor dan saya akan buat entry penghargaan buat sponsor dan penganjur. Ni details saya,

Nama Penuh :
Link Peserta GA : http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-bravo-giveaway-by-ieyra.html
Saya yang bernombor : 
Link Senarai Pemenang : 
Barang yang dimenangi : 

Terima Kasih"

[!!!] MASA YANG DIBERIKAN UNTUK MENUNTUT HADIAH HANYALAH 7HARI SAHAJA BERMULA HARI INI.  KALAU TAK TUNTUT, HADIAH DIKIRA BURN. DAN JANGAN LUPA BUAT ENTRY PENGHARGAAN BILA DAH DAPAT HADIAH ;D dan PEMENANG, SILA KOMEN PADA ENTRY NI EA.



Kepada sesiapa yang berminat untuk jadi sponsor GA saya pada bulan hadapan, boleh baca syarat-syaratnya disini

Terima kasih semuanya /throw heart/

p/s : doakan saya untuk menduduki final exam sem nie. doakan saya dapat cgpa 3 and above! Aaaamiin

Sunday, September 15, 2013

Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani



STICKY POST UNTIL 15/9/13 ; 12 AM


TAMAT





Assalamualaikum.

Alhamdulillah setelah beberapa minggu saya mencari sponsor untuk Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani ni akhirnya seramai 21 orang sponsor baik hati yang sudi menaja GA kali nie!

Hadiahnya gempak-gempak lah! So, peromot habis-habisan kalau nak menang top referral.


IKUT SYARAT PENGANJUR



Blogger Malaysia sahaja, yang mempunyai blog dan facebook.
Follow blog Ieyra Ghani *klik button join this site kat sidebar
Like fanpage


  Klik iklan *refer tutorial nie dulu sebelum klik iklan!
*tunggu sehingga habis loading! jujur!

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Klik banner pada {post ni} {entry ini} dan {ini}
Pada yang ada instagram follow me @ieyraagasshi_
*mention for follbck* Pada yang ada twitter follow salah satu @ieyraghani_ atau
@kimmyu_ <---- follow account yang nie kalau korang kpoppers shj!*

Next step!

WAJIB IKUT SYARAT DARIPADA PARA SPONSOR! IF NOT YOUR PARTICIPATION WILL NOT BE ACCEPTED!

{SYARAT SPONSOR DISINI}


And then.

Buat satu entry bertajuk "Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani"
Copy coding entry yang telah disediakan dalam kotak dibawah ini dan paste kan dalam entry tadi *rujuk gambar*


credit : mia liana
 

hantar link penyertaan di kotak komen entry ini sahaja. tempat lain tak dilayan.



GAMBAR HADIAH

SENARAI PESERTA *will updated dari semasa ke semasa

BRAVO GIVEAWAY : ATTENTION!
 ALERT !!!

Pemilihan pemenang ; 6 Top Referral dan selebihnya random.org...
Tamat pada 15 September 2013 tepat jam 12 A.M


Hope dapat sambutan.
Semoga Berjaya!
JANGAN LUPA PROMOT HABIS HABISAN UNTUK MENANG TOP REFERRAL!

Thanks.