Friday, November 01, 2013

Tutorial : Daftar Seonmul.



Assalamualaikum.

Sebenarnya nie bukan tutorial sangat pun just nak jawab pertanyaan ikha yang suruh buat tutorial daftar jadi member seonmul. Tak tahu apa itu seonmul ? Aku dah cerita kan panjang lebar kat entry {ini} sila lah baca kalau kalau anda berminat.


Sebenarnya ye ikha semua nie dah ada kat blog seonmul, awak kena baca rules & faq sebab jawapannya ada kat situ tapi takpe den rajin menaip harini sempena 1 November lol //apa kena mengena//


  • Isi semua detail anda disini
  • Follow twitter MYSeonmul (x)
  • Wajib letak badge seonmul dan make sure to back-link kan ke blog seonmul. Badge boleh tengok {sini} //pilih je mana yang berkenan//
  • Lagi bagus kalau boleh promote blog seonmul kat blog sendiri
  • Nanti dapat email confirmation sebaik sahaja blog anda di-add *bagi email yg betul masa register*
  • Nak tahu yang lain lagi sila lah bertandang ke blog seonmul okay? ^^
Senang je kan ? Hmm sambil sambil tu boleh lah join group facebook nie {xoxo} , Okay harap dengan ini dapat membantu ikha dan bloggers diluar sana yang berminat nak join seonmul //yang tak suka tak yah ckp apa apa lah sebab aku dah tahu lah "haters gonna hate"// heol -_-



Thanks.

p/s : those who are not using astro beyond can watch one(ch 395 for non-beyond users) til feb 5 '14.   Thanks to kak yuyu coz she told me about this ^^ yeah The Heirs~!








Freebies : Header EXO {1}

exo's hallowen ;; not mine



http://i.imgur.com/wcDNPEI.png?1




http://i.imgur.com/hqGUSFi.png?1



http://i.imgur.com/sAuzIoq.png?1

mintak tolong click churp churp aku kat sidebar tu please. kesian dia keseorangan heol ~.~ kalau ada yang ambik freebies nie komen tau dan tolong jangan buang credit. thanks to nizam sebab rekemenkan tuto muazz utk buat dot dot tu ;u;


Thanks.
byeom.


p/s ; tengah buat benda nie tadi tak perasan pulak jam dah pukul satu ;; err cepat cepat check email andd taaadddaah ;u; result exam sem three dah keluar walaupun tak ade repeat dan pointer naik berbanding sem lepas namun ku masih dalam zon bahaya. gandakan usaha lagii ieyghaaaaaaa hwaiting~~! sem depan ada calculus ii //menangis//