Thursday, April 18, 2013

Finally.



Assalamualaikum.

Yeay! Blog baru dah hampir siap. Masalah yang aku cerita dalam entry lepas tu rasanya dah takde kot. Kalau korang follow then jadik macam yang aku cerita kat {entry ni} mohon bagitau ek. Agar mudah diriku untuk membuat eksperimen. Thanks to ween jugak sebab tolong. HEHE //throw heart sampai banjir//

Aku suka blog yang simple. That's why aku prefer simple template more than blogskin a.k.a classic template. Rumit, leceh dan fuhh memeningkan. Macam aku belajar c++ dalam kelas. But wait, insyaAllah semester depan aku part 3 dah and akan belajar Javascript.

Sambil edit blog sambil baca novel Cinta Kontrak; nanti aku habis baca aku akan buat review novel tu. Okay. And sekarang cuti sem, entah bila aku nak gi jenjalan puchong lewls ok, inspirits nak buat gathering kat i-city. I wish to join them;TeamInspiritGila. Yes, i hope my mom and sis will give me a permission -.-

Yeah! My BITUUBI oppars dah comeback, Minhyuk!

Okay.
Tu je entry lewat malam nie.
Sekian Wassalam;
Ppyoongg!







4 comments:

najiah shaharain said...

jenguk sini..morning

Ieyra Ghani said...

Thanks ^^

Ween said...

/tangkap hati simpan dalam poket\ ala kak, buang lah word verification ni

Ieyra Ghani said...

Eh ada word verify ek .__. Akak tak godek lagi setting tu. lol nasib baik ween ckp