Thursday, May 30, 2013

Part II : Soalan Cepumas Untuk Mangsa Tag



Assalamualaikum.

Alahaii rasa bersalah giler dekat ween semalam ;--; dah lama ween tag aku rupanya aku tak perasan malah aku gi jawab soalan orang lain dulu. mianhae adikku sayang ;--; malam nie akak jawab. klik sini ada aiskrim ^o^

 Rules
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the question the tagger set to you
4. Create 11 new question for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and linked them to the post
6. You are not allowed to tag back

11 things about me
membesar kat kampung. mmg asal budak kampung :)
I love kids
Suka berangan
takde kacukan arab pun -..- org selalu kompius dgn mata den yg agak bercelak /ewah/
mak cakap, moyong kpd moyang kpd moyang keturunan thailand /sawadeeekrap!/
tak suka mekap /flip/
kawan laki yg paling rapat dgn den, ckp den garang -..-
Suka menyanyi dalam bilik air/dapur
suka bersukan especially netball /kecuali volleyball/
second last child tapi selalu disangka anak bongsu ;~;
ada satu peristiwa yang takkan ku lupakan sampai bila-bila


Questions from ween


Money. Kalau ada duit boleh memburu cinta ^o^ Wooottt nak gi kejar Myungsoo walau dimana beliao berada /eishh mcm sasaeng fan lah pulok/

Khalis Mikhail a.k.a Kyle

Sesat cari blok kuliah -...- mcm orang gila dah lah malam malam. sorang. pastu pusing pusing. terjumpa kawan. Kawan tuh ejek "dah dua sem pun kau masih tak ingat blok haizz" eden cuba sedaya upaya untuk cover line. "Aku pergi tandas lah" dalam hati tahan gelak dgn ke-pabo-an sendiri lulz.

Kim Myungsoo lahh ;~;~; sebab akak dah memang tangkap cintan habis kat dia *o*

Sombong. Annoying. Boring.

Blue!


suka boleh buat muka comel mcm tu ? .___.  takde yang comel lagi ? dasar budak meon terlebih kasih syg aku -..- /eh caption cocomel ke brutal ni lol/

Pernah! wohhhohhhohhoohoo. tengok live streaming. depan lappy seronokk woo line siput sedutt -...- tak pernah lah ween :'/ *sadlifeu*

Akak jarang dapat mimpi .___. boring gila hidup takde mimpi ._. Ada sikit sikit tapi tak ingat. Yang terbaru akak ingat, pasal laki tuh. dia mcm myungsoo, bukan rupa dia tapi personaliti dia. Dia suka hitam pandai main gitar, dia handsome cute ramai peminat. dia nie akak kenal. Akak crush on him. Satu hari beg akak hilang, tiba-tiba dia dtg jd hero. Sungguh sungguh datang tawarkan diri nak cari beg akak. Tapi masa akak mimpikan dia ni, akak tak crush on him lagi and dont even know him. Sampai sekarang akak still tertanya-tanya kenapa dia yang muncul dlm mimpiku ? Akak cuba nak berkenalan dgn dia. Tapi dia mcm sombong .__. ada org ckp dia mmg pemalu dgn perempuan. Hmm entahlah. Akak cakap pasal mimpi nie sebab sometimes akak rasa best sebab org tu ada kat real life. Real kan? wkwkwkkwkwk..

Setia

Kim Myungsoo. Aku tak tahu nak cakap apa lagi. Dah banyak kali aku cakap benda yang sama. Aku sayang kau ;~;~; aku kagum dengan kau im very proud of you /sila kembang/ kau banyak sangat hidden talent; aku nak mintak maaf sebab tak jadi inspirits dari awal debut korang ;~;~; bahkan aku mencebik bila suhaida kenalkan kat aku yang kau tu visual L lol pabo me. Kau tak marah kan? Sebabb kau pun tahu kan kau selekeh je dodulu miahahhhaha. Aku suka kau menggedik masa perform niga johda kat Arena Tour Second Evolution in Tokyo ^O^ tapi kenapa kau malu dengan perbuatan kiut kamu sendiri -...- poyo -..- i love you abe meon. Aku suka line kau "kimito blablabla loveu seutoory blablabla" dlm MIL auww kawaiiiii ^^ Last but not least, mohon perasankan mention aku kat twitter lol kbye.


Questions from me to you

paaaaling suka baby girl or baby boy ? kenapa?
anggota badan yang mana yang paling meyakinkan anda?
awak fan of.........?
strawberri....vanilla....or coklat ?
andai kata tiada lagi esok untuk mu, apa yang anda ingin lakukan harini
lately, apa yang awak selalu fikirkan
kalau awak jadi Han Jung Woo dalam drama i miss you. Adakah awak akan meninggalkan sooyeon masa kena culik tu
Drama Jang Ok Jong tu pasal apa ? /kalau anda menonton/
korang suka masak? ada resepi yang korang nak share tak?
nickname awak yang paling awak suka. kenapa
pernah dapat hadiah palinngg istimewa? apakah? bilakah?


Kyaaaahahhaha sorry kepada sesiapa yang kena tag and terpaksa menjawab soalan karut den -..- kering entah dok tahu nok tanya soalan mende agi ergh. Sesudah menjawab kasitau den k.



budak ni tiru gaya aku bila mental breakdown -...- main tepuk amai amai dgn dinding lol


Thanks, xoxo.










Wednesday, May 29, 2013

Perhatian kepada para peserta First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani!



Assalamualaikum :)


Alhamdulillah sudah 6 hari GA ni berlangsung. Terima kasih tak terhingga kepada semua peserta yang sudi join. Tapi tak bestlah bila dengar sponsor mengadu earning tak naik itu tak naik ini tak naik lah. Ni melibatkan rezeki tau. Kalau rezeki korang menang nanti, tak malu ke dapat hadiah tak berkat sebab korang tak ikut syarat?

Mintak kerjasama semua peserta untuk cek balik semua syarat. Kalau dapat dikenal pasti siapa peserta yang tak ikut syarat tu, automatik penyertaan awak terbatal. Haa so better ikut syarat betul betul ye. Syarat memang banyak tapi hadiah best kan? /angguk angguk/

Anggap je korang tengah blogwalking atau tengah mengisi masa lapang. Ehhe buat semua syarat tu. Lambat pun tak apa. Rileks rileks je. Kalau untuk syarat klik iklan tu, tunggu sampai habis loading dulu baru close tab. Jangan main tipu tipu ye. Kalau yang ada twitter tu follow jelah tak payah buat buat tak ada twitter pulak.

Harap harap lepas ni tak dengar dah la sponsor mengadu pasal peserta tak ikut syarat. Ingat! Ni berkaitan dengan rezeki. Kepada yang betul betul ikut syarat tu, terima kasih sangat sangat. Semoga korang sentiasa mendapat keberkatan dan dimurahkan rezeki.

Dah join belum? Jom join! Klik sini

Tuesday, May 28, 2013

Soalan Cepumas Kepada Mangsa Tag


Assalamualaikum.

Thanks to Iyera sebab sudi tag lmao. Nakkk DSLR jugaaakkkk TT___TT /tetiba/
Games nie macam seronok je miahahhaha tapi line internet tak berapa nak ngam dengan aku malam nie grrr /flips cheesecake daedae/

Klik sini jap. Ahahhaa tengs!

Rules
  • Post this rules
  • Write 11 things about yourself
  • Answer the question the tagger set to you
  • Create 11 new question for those you want to tag
  • Choose 11 blogger to be tagged and link them to the post
  • You are not allowed to tag back 
 11 things about me
  • Multifandom Kpoppers
  • Not having a special relationship with anyone in real life even once 
  • I Prefer Cinta Selepas Nikah -...-
  • Tak kisah orang cakap aku jual mahal
  • Tak suka kuew tiau /spelling pun tak betul/
  • Barang-barang aku banyak warna biru
  • Lelaki ada dimple plus muka dia mcm arabian dengan mata bercelak is my ideal type /mcm ken vixx walaupun dia takde dimple/ *statement ni agak kompius -...-"
  • Aku friendly dengan org yang suka beramah mesra dengan aku
  • Aku pemalu dan awkward dengan lelaki bila face to face /tak mcm kat laman sosial/
  • Kawan kawan rapat panggil aku "rara" 
  • Aku suka nama lelaki Khalis Mikhail a.k.a Kyle
Masa untuk menjawab soalan dari gerangan yang me-nge-tag aku.

Questions;


Answers;

  • Fangirling, baca novel, dating dengan photoshop etc.
  • Artis ? Kim Myungsoo for sure! no doubt. Coz he's my ultimate bias atau lebih tepat lagi, my current husband. wkwkwkwkwkkk. Sebab lain, dia sangat versetail; semuaa dia boleh buat dalam apa jua bidang seni termasuk seni photografi. He made me proud of him /kembang/ when he released his own photobook which is full with my pictures ^O^  dan dia handsome dan cocomel.
  • Dear haters, elok ke kau kutuk orang ? dengan cara begitu kau orang nak nasihat kan kami ? /bagi cermin myungsoo/ kalau nak nasihat tu nasihat lah dengan cara yang betul -....-  sila cermin cerminkan diri anda dan bercakaplah anda depan cermin "betulkah cara aku ini? kalau aku mengutuk, aku jugak yg dapat dosa. Kalau nak menegur, semoleknya aku tegur dengan cara yang betul" Haaa macam tuh dan mungkin dengan cara itu anda mempunyai 99% kebarangkalian untuk memperoleh kejayaaaann. Adioss!
  • Ahhhh banyakkknyaaaa ;~;~; tapi eden pilih Namsan Seoul Tower!
  • Rasa hatiku bagaikan dihiris sembilu bisa ;____; dengar rumors mengatakan myungsoo akan join WGM dengan Jiyeon pun aku dah tak sanggup ;____; walaupun Jiyeon tu bias aku. Tapi aku memang takmo takmo takmo mana mana bias masuk WGM TT____TT joinlaahhh hellobabyyyyyyyy~ Infinite's Hello Baby juseyooooo ;~;
  • //menjeritt sepanjang tahun, eden rasa tak terkata kalau betul betul jumpa seriously// tapi untuk sekadar fangirling dan menghiburkan hati nnniii haaa;

    "Abe Meon! <nama manja myungsoo> awak tahu tak saya sayang awk ;~; kenapa awk tak pernah reply tweet saya. Awak awak awak sayang inspirits malaysia tak ? Kenapa awak comel dan handsome sangat? /lempang/ Saya selalu berharap agar dapat jumpa lelaki yang mcm awk kat alam nyata ni  /bkn rupa semata-mata/ Saya dah jumpa sorang -.- tapi dia sombong. Nama je coursemate erghhhh! Sebab tu saya selalu bersama awakk. Sebab awak tak sombong. Saya tahu awak bizy :'( Byeom."
  • Lupa tajuk. Cite omputeh. Mmmg nampak real afhsbwjswkw tapi sebenarnya aku tak layan sangat horror muvie. Penakut jgk -.- kadang kadang.
  • Running Man Winter Olympics Episode 129; Sebab ada Kim Myungsoo -....- dan idol yang lain tu semua bias aku! Sebab lain; aku nak menyorok bersamaa myungsoo. haizz kalau aku ada and bawak myungsoo menyorok sekali takdenye dia gelabah mcm tu sampai kena eliminated by sukjin afshqjlqmla /mentalbreakdown/ and kalau aku ada kat episode tu for sure aku akan rawat tangan myungsoo yang sakit masa main games pertama tu aku lupa nama games tuh U___U
  •  Gambar masa abang kawin. Semua 9 orang adik beradik ada. Ingat senang ker nak sume ada dalam gambar? Huhuuu. Arwah ayah dah takde dah masa nie.

  • Aku selalu je jumpa haters, malahan ada tu kawan aku sendiri. Aku buat apa?
    - Buat bodoh. Selagi diorang tak bangkitkan mana-mana isu memburukkan mana-mana pihak.
    - Backup bias.
    - Aku selalu cakap kat kawan tu "masing masing ada minat, dan aku tak suka masuk campur hal dan minat orang"
    - Aku takkan cakap pasal kpop depan haters coz "HATERS GONNA HATE!"
    - Nak cakap kat haters; "bila korang kat tempat aku, korang jugak akan buat benda yang sama mcm aku buat. Kau paham tak? cuba tengok org yang minat bola. Fanatik tahap gile babun sampai ada yang memainkan kalimah syahadah. As conclusion, masing masing ada obsession terhadap sesuatu, if you wanna keep hating yes just do it. we will never stop fangirling, lainlah kalau suami aku yang suruh stop :p sekian"
  • Yes i'm #TIG. Nama fesbuk; Ieyra' Nur Zahira Ghani ;)
Soalan aku untuk next target
  • First impression masa berkenalan dengan ieyra ghani walaupun kat alam maya. kalau belum kenal, jom lah bertaaruf -...-
  • Kalau korang diberi peluang jadi heroin drama/filem. Nyatakan dalam cerita apa dan kenapa
  • Describe your ultimate bias
  • Korang pilih yg mana satu dahulu samada untuk mencintai atau dicintai ? /salah satu/
  • Ceritakan peristiwa tragis dalam hidup ?
  • Teringin tak nak jumpa aku face-to-face ? Kalau teringin nyatakan kenapa /ewah/
  • Kalau tiba-tiba 4 org bias korang muncul depan mata mcm drama rooftop prince. Apa agaknya reaksi korang. Ce kasi cerita bagi menarik ala ala fanfic :3
  • Sedap ke kuew tiau? Cuba bagi sepatah dua kata yg boleh membangkitkan selera aku untuk menjamah kuew tiau. Aku pernah mkn sekali -.- lidah taleh terima
  • MyungYeol or MyungJong?  MyungYa? Letak moments terbaikkk punya utk couple yg korang ship.
  • Kalau sepupu korang bergaduh besar apa korang akan buat supaya diorang berbaik?
  • Nak tengok kpop merchandise korang boleh? kasi letak gambar -...-

Fuhh selesai satu tugasan. Esok lah aku jawab yang ween nie and yg {ni} Sorry kalau soalan mengada dan jawapan yang menyakitkan hati. Selamat menjawab kepada mangsa tag! mohon jawab dengan jujur dari lubuk hatimu yang luhur /ewah/ Lepastu jgn lupa bagitahu bila dah jawab, den nak baco. Link blog korang den ambik dr blog #TIG miahhahahaa kbye

Thanks.










Sunday, May 26, 2013

Header untuk pemenang Mini Giveaway Nabila


Assalamualaikum.

Alhamdulillah dapat siapkan jugak header annur qaseh nie. Sebenarnya hadiah yang saya tawarkan dalam GA is edit poster tapi dia tak tahu nak poster apa so saya bagi pilihan untuk dia pilih sama ada header or poster. So dia annur pilih header. Sorry kalau tak cantik. Sebelum tu, mintak tolong klik {sini} {sekeh sini} {kentut sini}




{ni blog annur} tapi annur pakai header ni letak kat {blog ni}


Ada sorang lagi yang belum tuntut hadiahnya. hmm,  kalau lebih 5hari hadiah burn awak. and yang pemenang top referel dlm GA Nabila tu akan terima Perfume Elizabeth Dior by me.






Korang masih ada yang belum join First GA Nurin Aireen & Ieyra Ghani ? {KLIK LAH SINI}

Thanks.

Saturday, May 25, 2013

Senarai Peserta First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani



Dah join ke belum? Meh join ramai-ramai. Klik banner!

Senarai ini akan diupdate dari semasa ke semasa. Sila komen if entry korang tak ada or terdouble eh. Thanks sebab join! Tekan button F3 untuk cek link korang.


1. http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
2. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
3. http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
4. http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
5. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
6. http://www.kisahemasputih.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
7. http://hajarashikin.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
8. http://munauwaratul.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
9. http://iniblogrockstar.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
10. http://yummycoklet.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

11. http://amirahsakinah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
12. http://waniey-missmustache.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
13. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
14. http://diariaida.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
15. http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
16. http://whymustshazwani.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
17. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
18. http://sigadisblogger.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html *blog's removed*
19. http://monstertothemars.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
20. http://contestblogarin.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
21. http://yayastory-fx.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_25.html
22. http://ilhooniewifey.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
23. http://warmcupofcoffeeonwinter.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
24. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
25. http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
26. http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
27. http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
28. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
29. http://quraistory.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
30. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
31. http://mizzniya.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
32. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-and.html
33. http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
34. http://nurfarizahslife.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
35. http://umikasum.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
36. http://budakvanilla-join.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_26.html
37. http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
38. http://rajafarah94.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
39. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
40. http://fantasticbabehhhhh.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
41. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
42. http://www.cikfie.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
43. http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
44. http://preciousloveasfa.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
45. http://akumira93.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
46. http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_27.html
47. http://angguk2.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
48. http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
49. http://blogsikupukupu.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
50. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
51. http://arenaeye4.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
52. http://kimoberbeloglagi.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
53. http://addinaisyah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
54. http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-dan.html
55. http://mimbarkata.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
56. http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
57. http://liyanarohazi.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
58. http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
59. http://syierajoingiveaway.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
60. http://imaneeda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
61. http://bilajaricomelnimenaip.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
62. http://irasyiqin.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
63. http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
64. http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
65. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
66.  http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
67. http://pelaikamonsterer.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
68. http://nzfyns.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
69. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
70. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
71. http://mastrixia.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
72. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
73. http://anabiha.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
74. http://lisandramalina-aboutme.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
75. http://athirahkitty.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
76.  http://lunakankasih.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
77. http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
78. http://faralalalala.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
79. http://shanacuttie.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
86. http://sweetlovefromluhmahfuz.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
87. http://azizmas.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
88. http://misznadiah-rosnadiah.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
89. http://randomtalking123.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
90. http://cikanehtapicute.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
91. http://join-too.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
92. http://meerabeella.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
93.http://sitifarzanaiwani.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
94. http://nufanwhatever.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
96. http://budakshumort.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
97. http://nurainulhusna94.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
98. http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
99. http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
100. http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
101. http://amar-ga.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
102. http://iniceritahatisaya.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
103. http://muncekk.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
104. http://missjiemarsin.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
105. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
106. http://www.fatindiana.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
107. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
108. http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
109. http://blogrinala.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
110. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
111.  http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
112. http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
113. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
114. http://leyyannakhai.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
115. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
116. http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
117. http://xqilxh.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
118. http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
119. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
120. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
121. http://segmensection.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
122. http://queenamylia.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
123. http://www.nurzulaihaziz.my/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
124. http://ijahstoriimorii.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
125. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
126. http://batrisyiaaiman.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
127. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
128. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
129. http://ikajohans.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
130. http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
131. http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/06/assalamualaikum-peace-klik-banner-untuk.html
132. http://sweetascheesecake.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
133. http://fattytissue.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
134. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
135. http://cikamal.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
136. http://nabieliela.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
137. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
138. http://sayatakpandaiberblog.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
139. http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
140. http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
141. http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
142. http://syazwiyah93.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
143. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html
144. http://pwincessnurika.blogspot.com/2013/06/klik-banner-untuk-join-assalamualaikum.html
145. http://izad-mohd.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

54 PEMENANG DICARI! APA DITUNGGU LAGI JEMPUT JOIN RAMAI RAMAI ^^

Updated on 24/6/13 5.23 pm

Friday, May 24, 2013

Hadiah First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani





Assalamualaikum.

First of all terima kasih kepada para blogger yang sudi jadi sponsor untuk 1st GA kami berdua. Dan kepada blogger blogger diluar sana. Cuba tengok hadiah yang ditawarkan untuk GA ni. Bila dah join tu PASTIKAN FOLLOW RULES YANG DITETAPKAN! *ini serius

{KLIK SINI UNTUK JOIN}




Buku A Doctor In The House Tun Dr Mahathir Biography bernilai RM100 X1 by Isamuddin

Bling bling necklace x2 by Lydia


Buku islamik x2 by Fyza


keychain cameron highland x4 by Ieyra Ghani

Novel The Wedding Breaker x1 by Nur Shuhada Abdullah
bookmark tribal x2 by Maizatul
5 shiseido mask x1 by Mysara
Shawl/Tudung bawal x10 by Areena
bookmark doodle x3 by cikgadis
bunny fridge magnet x1 by Adam Faiz
keychain little domo x1 by lollyshoppe
owl keychain felt x1 by Eymasu

  • Topup RM 5 x1 untuk semua rangkaian by Nurin Aireen
  • Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian by Nadasyafiah
  • Topup RM 5 x1 untuk semua rangkaian by Atiqah
  • Topup rm5 x2 untuk semua rangkaian by Fyza
  • Topup RM 5 x4 untuk semua rangkaian by Faie
  •  Topup RM 10 x2 untuk semua rangkaian by Elih
  •  Topup RM 5 x4 untuk semua rangkaian by Miera
  •  Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian by Syaza
  • Topup celcom RM 5 x2 by Miera Azman
  • Topup RM 5 x3 untuk semua rangkaian by Haslina Razali
    • Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian by Masmira


JOMLAH JOIN RAMAI RAMAI AJAK KAWAN KAWAN TU IYE ; 54 PEMENANG DICARI

Thanks.