Sunday, September 06, 2015

Menghampiri Freedom!


Assalamualaikum guys =_=



saja saja curi sedikit masa kat office sekarang nie untuk update blog tersayang. Yes, tengok tajuk tu excited bunyinya. Menghampiri freedom? eh eh? merdeka kan dah lepas? eh? HAHAHA kan aku dah cerita kat entry {ni}sikit sikit yang aku tengah praktikal sekarang. And bulan September atau lebih detail lagi pada 22 September 2015 aku akan tamatkan praktikal aku kat Pejabat Tanah Setiu ni.

Presentation mungkin pada awal bulan 10. Dan aku akan present kat UiTM Machang instead tempat belajar aku UiTM Dungun. Apa yang aku akan present nanti? Oh kay, aku student Computer Science, depa panggil dakdak programming =_= so kami wajib buat system. Aku buat system Daftar Pergerakan Harta Modal dan Inventori.

Tapi masalahnya sekarang aku ada dlm 15% tak siap. Stuck situ stuck sini. Aku guna Adobe Dreamweaver, sape boleh tolong aku? SAPE TERROR PHP PLEASE HALP ;_________;
Lepas tamat praktikal ni maka tamatlah hidup aku as diploma student. Yes, diploma je baru. HAHA.

Seriously aku tanak sambung degree dgn kos ni lagi dah. Aku tak boleh bawak. Alkisahnya, begitulah, aku tak sabar nak habis praktikal sbb aku ada project sendiri masa cuti nanti, bukan shj nak teruskan drawing tu tapi aku jugak nak buat benda baru, wait and see hehe jengjengjeng.


Till then, bye bye.
WISH ME LUCK GUYS.



2 comments:

PeRdU cINta said...

apa pun yang bakal dilakukan kak PC doakan adik success ye..amin..

Ieyra Ghani said...

woo thanks kak PC!