Thursday, July 30, 2015

Syurga Nur : Azrel Ismail

Assalamualaikum,

Hehehehe hai korang, tengok tak drama main petang petang maghrib tu? Syurga Nur. Janna Nick cantik sangat kannnnnnnnnnnnnnn.... alangkah bagusnya kalau kat luar pun dia bertudung mcm Nur ^^ sama sama kita doakan.

Okay entry nie bukan nak cerita pasal Janna Nick, tapi pasal "Abang Bulu" iaitu Doktor Harris omg omg omg /fangirling mode on/ aku ni dah lama tau tak fangirling kat retis melayu. Lepas tengok Syurga Nur nie im head over heels for this person. Suka tengok senyum dia, seriously aku tak pernah tengok Azrel Ismail berlakon sebelum nie--------------


Masa first episode Syurga Nur, tengok montaj mula-mula tuh aku ingat dia Hafreez Adam, rupanya Azrel. Okay, aku tak telintas langsung yang dia ni muka mcm Remy Ishak sampailah aku tengok satu gambar keratan akhbar kat ig beliau bertajuk "Azrel tumpang tuah seiras Remy Ishak". Maknanya apa ni? Maknanya aku tengok diri dia bukan sebagai orang lain, bukan sebagai Hafreez bukan sbg Remy. Antara depa bertiga nie aku rasa Azrel lagi handsome . aha sorry fans. Just my thought yang dah dijajah oleh Doc Harris. Phew.


Nak dijadikan cerita, semalam aku ada lah edit satu gambar beliau yang aku curi kat ig ehhe maaf bang.



EDIT SAJA SAJA JE SEBAB MASA NIE EPISODE NUR CAKAP KAT HARRIS JANGAN CARI DIA LAGI SO AKU BUAT LAH CAPTION BERBUNYI................. *tengok gambar dibawah*



AKU BARU JE BACA KOMEN DIA MASHAALLAH TAK SANGKA! AHAHAHAHA. OK CAPSLOCK SEBAB EKCITED.


sedihnya, aku tak boleh tengok emoji dia send, sape boleh tengok tolong bagitahu.............aha. sampai cenggitu kauuu!


Okaylah tu je nak cerita, sambil-sambil tengah tunggu tamat waktu pejabat, nak balik kampung sebab bisuk cuti! hehe. nak jenguk moknenek yang sakit (baca sini)


Ku doakan semoga Azrel Ismail berjaya dalam kerjaya dan tak sombong and hope dapat jumpa dia suatu hari nanti ^^ Sekian, Ppyong!


6 comments:

nanadhoi said...

ommgggg akak pun suka Azrel tu. Hensem gilaaaa. Janna Nick tu pon cantik. Tu lah penyebab dok melekat pukul 7 depan tv. Kalau hero ngan heroin tak hensem, memang tak tengok dah. Tapi sumpah Dr. Haris tu hensem gilaaaa. Siap stalk insta dorang lagi.HAHAHAH

Nur Hafzhan said...

OMG BESTNYA BOLEH PENGSAN MAK XD

anamizu said...

"hai nur" kikiki. wahhhhh kemain berbunga2 hati ye dak bile si azrel (Dr Bulu) say hai cenggitu hehe. mak ana pon x miss tgk citer syurag nur nih hehe


salam syawal :)

Ieyra Ghani said...

@nanadhoi - hehe kan! kalau retis tak minat kite tak tengok jugak mcm rindu awk 100% tuh =_=

@Nur Hafzhan - JANGAN PENGSAAAAAAAANN MAKKKK!HAHA
@anamizu - berbungaa lah..kembang semangkuk 0..0 ehehe

hara said...

dia kasi emoji :D :D :D lel. aku scroll balik gmbo ni kat ig kau semata nak tolong bagitau emoji apa ;'D

Ieyra Ghani said...

auwww sawittnyaaa harasss..........lol tapi kenapa aku takleh tengok eh emoji :D je pun --"

iphone mmg gitu ke