Thursday, September 25, 2014

Rindu

Rindu.
Kadang kadang tak terluah.
Sebab?
Mungkin sebab ego.
Mungkin sebab malu, segan.
Mungkin sebab tak sure dgn hati sendiri, samada itu perasaan rindu atau tidak.
Mungkin sebab takut........
Mungkin. Ada sebab lain.
Susah sgt ke nak luahkan rasa rindu?
Susah jugak, kalau tak terbiasa.
Kalau macam aku. Aku segan nak luahkan rasa rindu kat mak aku.
Aku indirect......... aku luahkan melalui perbuatan.
Cth :  Call mak aku pastu cakap "saja je call ni" "teringat masakan mek" "nakkkkk balikkkkkk"
Tu cara aku. Entahlah. Kenapa susah sgt nak ucapkan kata rindu? Even kat mak aku sendiri pun. Hmm.
Sekian.








 

No comments: