Monday, November 11, 2013

App : Mydol




kyaaaaaaaaa tadi gua dah tengok yang org upload kat utube tanpa subtitle lol - Runningman 171 & 172 with EXO!

Assalamualaikum.

WARNING : INI ENTRY KHAS UTK KPOPPERS. PEACE -_-V


Ahaaahaa ramaii pulak yang tanya aku itu ini app apakah itu apakah ini ;; setelah aku duk meroyan dan angau sendiri dgn application ni // asyik main lock unlock aje henpong nie//  lmao. maybe ade je orang rasa annoying dgn aku nie mcm takde gambar lain nak post kat instagram / twitter tuh. well, do i care =,= aku cuma nak berkongsi.

Okay sebenarnya application nie utk lockscreen. dah lama dah orang guna especially kpoppers ;; tapi ade je yang tak tahu sekarang ade english version. Aku tak download pun yang hangul version =.= so aku tak tahu yg hangul tu nama dia "mydol" jgk ke?

 "akak mcm mn nak buat dalam bahasa inggeris,  saya punya hangul version" 

okay sorry kepada yg bertanya, sebab tak dpt bagi pencerahan. maybe awak boleh uninstall yg lama , install semula..ataupun update jelah =.= aku tak guna yg hangul tu so aku tak tahu benda nie diupgrade ke apa ke.
Yang aku tahu, aku install aje terus dapat mesej sweet sweet nie dalam BI..


kalau nak download mcm biasa lah pegi playstore >> search mydol >> install >> setting tu set kan lah yg mana patutt >> done.







macam real je aku bercinta dgn kucing parsi nie ;; ohh my miyonggggg ;u;


p/s : tunggu apa lagi korang silalah download ;; just for fun =_= ahaks.

No comments: