Thursday, October 31, 2013

Lincoln Paul Lambert



bbuinnggg bbuingggg ; aaaaaaiiiinnngg ~!

Assalamualaikum.

Gua baru tukar header dan footer dan background dan juga watermark. miahahaha. tapi aku still tak puas hati -.- aku lupa coding mana yang aku guna yang bila cursor klik header tuh header akan jadi terang ; bila tak sentuh header jadi blur. Ni lah padah nya lama sangat tak main coding =_= semua tertukar otl.

And aku nak tanya korang, bila masuk blog nie ada dengar music tak? please jawab please please please ;~;
sebab haritu aku ada suruh kakak senior aku check, bila dia masuk dia tak dengar music tu pun. Hmm, tapi aku dengar je ; music box lagu lucky by exo. Nanti komen ea korang dengar ke tidok please sgt //melutut//



new header , footer , watermark //


Lincoln Paul Lambert 

 Sebelum nie kan, aku miinat Daniel Hyunno Lachapelle. Tapi erm sekarang danny dah besar dah jadi aku beralih arah kearah lincoln~! kkkekeke. Alahai comel je. Budak suka cakap banyak nie dengan suaranya yangg yaAllah comelnya suara tak caye cuba carikk kat youtube lol //malas nak upload sini// Lincoln nie magician paling muda kat korea baqq hangg~! aku nie memang peminat kanak-kanak tegar dari hujung rambut sampai hujung kaki memang aku suka kanak kanak *u* lepas tengok real kids story rainbow tuh aku rasa nak kawen je cepat cepat lol //lari tajukk//

Kepada yang tak tahu, lincoln nie ulzzang //"Ulzzang"; is a popular South Korean term literally meaning "best face" or "good-looking". Originally used as a slang term.// sebab dia mix ; korean-american. Sumpah comel aku nak anak comel dan cerdik macam dia lol. Semalam aku ada sketch dudel lincoln sumpah hhudus, budak comel jadi hudus bila aku lukis lmao.

aku tak reti lukis tangan ;~; maka begini lah jadinya. memang aku sengaja taknak buat 100% sama mcm gambar asal pun ; namanya pun dudel lol dudel //menconteng// eh. 

bapaaak ah cutie lincoln-nie *U*

in hanbok duirng chuseok





lincoln di malaysiaaa~! and he even tweeted
 "Lincoln in Malaysia~!! Beautiful~♥ "

lincoln dah mengantuk ;u;

Okay gudnite.
Thanks.


p/s : aku tak reti melukis tapi aku minat ;u; ottoke ;~; klik sini kalau nak tengok budak-ii comel


3 comments:

xFei said...

hi thanks ^^ if you want to "re-tuto" I suggest you to screencap my tutorial and put it on your page and link them to my post where I write the tutorial. I think that's the proper way to re-tuto ^^

hararakacak said...

semalam aku dengar lagu. hari ni dah bisu =_=

Ieyra Ghani said...

xFei ; ha? oh okayy okayy *u*

hara ; begitukah? aiseyymenn demm.