Monday, October 14, 2013

BANTAL DUA DALAM SATU.



video nie baru je kyuzizi tweet ; sekejap je dah ade fanart ! cepat gilos -_- dah lah comel, jelly aku ;~;

Assalamualaikum.

Dipetang yang dah nak maghrib ini aku nak menaip , uishh dah berapa hari ptg dah asyik hujan je. terpaksa kensel nak keluar bawak anak buah aku si marissa nie nak gi jenjalan naik moto -,- mcm semalam.


Mohon anda menjaga kesihatan ea musim musim tengkujuh macam nie. Bulan sebelas/doblas nanti kompom family aku yang duk kampung nie kena pindah lagi U.U sebab banjir. Yep, rumah aku selalu air nya paras dada jgk kat halaman dpn nie hmmm.


Semalam aku masuk peraduan -,- peraduan apa? tak pernah aku masuk mana mana peraduan sebelum ni tapi disebabkan INFINITE ONE GREAT STEP tuh aku gi hantar penyertaan kat hotfm dan flyfm. Aku tahu memang peluang nak menang tu tak berapa nak cerah sgt lah kan sebab ramai yang join ._. tapi takpelah rezeki masing masing. Aku cuba je walaupun aku tak pernah ada luck dlm luckydraw pun tak pernah dapattt uhhhhuuuuuuuuuhuu //nyanyi lagu lucky - exo// tadi pun masuk lagi taip HT INFINITE send to 33399 lol -_-



lemmmee keraaaaiiiiiii hunhan river ;~;~;~;


aritu kaklong balik then dia suruh tolong peromotkan bantal 2 in 1 nie. Bantal nie boleh dijadikan selimut sesuai utk travel --- selimut anak anak. follow instagram instashop @_nzcagshopxx nanti bolehlah tengok cadar patchwork, casing smartphone dan felt craft ^^


P/S : mohon klik churp-churp kat sidebar boleh ? :D

PENCARIAN SPONSOR "MINI GIVEAWAY BY IEYRA GHANI" BERMULAAAAAAAAAAA!



1 comment:

Arrien ::@man!:: said...

wah first time dye sunggyu tweet slps dh lama gila dye tak tweet.. heehe,btw good luck,smoga dpat pergi OGS. Teringin nk join2 content untuk dpt tiket,but kalau mng skali pun my mom mesti xbg punya..haha :D