Thursday, September 05, 2013

[Alert] Bravo Giveaway Updated!

SAPE BELUM JOIN SILA KLIK BANNER

Assalamualaikum.

Sorry lama tak update pasal giveaway nie berikutan kesibukan yang memang agak sibuk ; 25/9 dah start final exam .___. assignment still berlambak ._____. aku tamat final pada 8/10 yay! masa tu nak bergiveaway sampai lebam!


Terima kasih kepada korang yang sudi join GA nie. Aku berterima kasih sangat sangat, tapi yes aku kadang-kadang rasa kecewa jugak sebab ada antara korang yang tak ikut syarat kan?
Pesanan saya ; kalau tak dapat nak ikut syarat, tolong lah jangan join. Saya pikirkan para sponsor saya, kesian lah diorang. Ada yang mengadu bahawasanya earning dan followers diorang tak naik-naik sejak GA start. So apa maksudnya? Ehm, seriously aku kecewa -________- 

Aku tahu, bukan semua pun yang tak ikut syarat yet betullah kata pepatah 'kerana nila setitik rosak susu sebelanga' kan? sorry, aku mintak sangat-sangat korang join lah mana giveaway ke contest ke apa-apa jelah korang perlu JUJUR!

Siapa rasa ade tertinggal mana-mana syarat, sila buat sekarang! aku tak marah =...= just nak ingatkan, takot rezeki korang dapat nanti tak berkat.

Korang aku wajibkan baca entry ni

Okay harini aku nak reveal-kan top referrals setakat harini (5/9) dalam GA nie kita cari 6 orang pemenang top referrals, tapi lima je yang naik nama kat blog  stat ; so aku pikir hadiah top referrals akan dikurangkan. Tengok lah nanti hari last GA nie nanti okay. Korang peromot lah habis habisan kalau nak entry korang naik namanya kat blog stat aku. 10 days more to go! Hohohoho! Dan yang dah berada diatas tu jangan berharap sangat ; jangan ingat anda akan selalu berada di atas :)



yang aku hitamkan tu link takde kena mengena ngn GA. Harap Maklum

p/s : wishh me luck for my final exam .________________________. aamiin ya rabb


4 comments:

Dzureen Darwis said...

Susah juga ye buat GA ni

tenku butang said...

besttt.. dh joinn

Ieyra Ghani said...

Dzureen : Ahaa agak ah .__. nak urus manusia bukan senang *bak kata my lecturer*

Sabrina SA said...

Alhamdulillah . Ada pun Ina kat bawah tu ^^v