Monday, August 05, 2013

Proceed or ?


Assalamualaikum.

Hai korang, dah tak lama dah nak raya kan. Kaler baju tema apa ? me in purple this year! raya kedua jubah hitam. septutnya kena potong sikit sebab terlampau labuh. me is pendek -__- ye, sangat pendek -__- Alhamdulillah, sebab tu lah aku sentiasa dianggap budak sekolah. Maknanya aku akan sentiasa kelihatan muda bukan ? wakakakakaka.


ehem ehem.. nak enteperem sikit -....- peace yaw


Sebenarnya entry nie bertujuan untuk, menanya kan pendapat ; samada nak proceed or cancel segmen review by ieyra ghani tuh {klik sini} . macam tak dapat sambutan saje. thanks a lot kepada yang sudi join u.u /throw heart/ tapi kalau cancel. kesian pulak kat korang.

maybe sebab hadiah tak gempak? sebab tu tak berapa dapat sambutan. well, aku pun tak promot sangat, time ada wifi je baru peromot. susah betul blogging kalau rumah takde wifi -___-  orang buat segmen kite pun sibuk nak buat jugakkk ;w;

aku tengah cari sponsor yang seramai mungkin untuk mini giveaway by ieyra ghani yang akan datang. kali nie nak cari sponsor betul betul and buat giveaway betul betul. kepada yang berminat nak jadi sponsor ? boleh lah baca syarat syaratnya kat {sini}


;w; aku dah lama tak buat dudel seriyusly dah lama ;w; tadi try lah bukak excell anak buah aku sibuk jadi pengomen -....-  ingat nak buat dudel nie as header tapi biar ah tak comel ;u; aku rindu paint tool sai namun aku tak reti lah kenapa sai aku nie vengong even dah crack! //oppsss kantoii heee//

nak belajar illustrator ; ade nak rekemenkan tutor ? anda dialu-alukan. weeee ;w;

Thanks,
Ieyra Ghani,
Terengganu.

2 comments:

hararakacak said...

buat doodle kat illustrator la best.. aku pakai illustrator U.U

Ieyra Ghani said...

kau ajar lah aku weh ;W; buat tuto weh. Aku tak tahu nak start dari mana last last aku pegi bukak paint je U.U