Friday, August 02, 2013

List.



Assalamualaikum.

Yohoo selamat berbuka!  Aku nak updated kejap entah entry keberapa entah untuk arini -___- miahahaha. Alang alang menyeluk pekasam biar sampai ketiak masam eh . lol Aku nak update pasal list barang-barang yang aku beli online dan masih belum sampai ; katanya lepas raya diorang pos.

Ada jugak hadiah Giveaway aku yang belum sampai ;---; berjanggut aku tunggu akak tu reply mesej rupanya mesej masuk kat spam. lololololol sadlifeu. Tapi takpelah, akak umie dah reply, aku lega. Katanya lepas raya.

Aku kena buat list nie sebab me is short-term-memory type of person -_-" takut lupa kang. Kalau aku lupa dan peniaga tu tak lupa takpe , tapi aku takut dua dua lupa *u*



sabar menanti phone cap nie dari kak suliana ;-;

baju #TIG 2x - kak meera cakap lepas raya .

 t-shirt dan woven bag by kak umie

Setakat nie itu aje, lah kot ._. dan kepada tiga orang pemenang GA yang aku sponsor tempoh hari ; yang sedang menanti keychain cameron highland tuh. InsyaAllah hari isnin atau selasa aku gi pos. Maaf sebab lewat. Tapi sebab kenapa lewat , i dah bagitahu kan ? terima kasih sebab bersabar .

Belum dapat duit raya RM5 ?  {klik sini}
Thanks.

No comments: