Tuesday, August 20, 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

Good Luck semua ^.^


.......
........
...............

Assalamualaikum.






kepada yang sedang membaca, TAHNIAH! ANDA DITAG! AND WOULD YOU LIKE TO JOIN THIS ?
lol
thanks
bye, xoxo.


18 comments:

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !

Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

Zamani Abe said...

Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
Akhir kata, thanks again, bloggers!

DIARI FARISHA said...

Terima kasih kerana menyertai GA Farisha..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar ..sebelum tu, dah baca ke entry tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

Bro Nan said...

gud luck

My post : Widget Percuma : Logo Merdeka Kali ke-56

Ummimanje said...

Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

Creatifnyaa...hehe

Lim Yun Sing said...

Good luck :) Jom join GA ni !
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

ain. said...

goodluck :) dr GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

Good luck! dtg dari G.A yg sama. Jemput singgah blog saya. Done follow u. Follow me back ? Nice blog btw :)

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Jom join G.A yang gempak ni. Banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yg sama :) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Btw let's join this super duper awesome giveaway ! :D

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR GERGASI )

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nisa Shahrien said...

nisa singgah follow sini.. good luck!!
jemput singgah blog usang ni.. ada banyak ga yg ohsem!!!

http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

tenku butang said...

good luck yea..

farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . Hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Miss Anonymous said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, joinlah GA nie sekali yea,

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

Cik Nieda Norainida said...

singgah dari segmen yg sama^^

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html