Friday, August 16, 2013

Bravo Giveaway : Attention!



Assalamualaikum.

Well yeah, dua hari sudah giveaway nie berlangsung and alhamdulillah ianya dapat sambutan yang menggalakkan. terima kasih semuanya. tapi pastikan korang semua sudah ikut semua syarat!

Yes, i'll be strict about the conditions coz it was not only for my sake, but also to all of the sponsor and you as well.

Ingatlah, giveaway/ segmen/itu ini nie semua berkaitan rezeki masing-masing bukan? kalau tak ada rezeki jangan cepat give up, cuba lagi join giveaway lain. Lagi banyak awak join, lagi besar kebarangkalian untuk awak menang. Saya pun baru menang sekali. Hoohooo. Tapi alhamdulilah menang jugak. Haaa kalau dah menang tu biar lah rezeki yang halal dan diberkati kan?

That's why i asked you all to be honest. not only for my giveaway but also for others. Adik saya, ween selalu jugak cakap pasal nie kat blog dia kan? haaa. sebab dari mana sumber rezeki yang kita dapat itu penting! mana ada orang dapat rezeki dengan mudah -____-  mak ayah kita pun bersusah payah carik keje untuk bawak balik rezeki kat anak anak macam kita nie. Haaa tak ke susah dulu tu?
//muhasabah diri//


PESANAN UNTUK PARA SPONSOR


pm saya kalau link ads awak patut ditukar. kang peserta duk click click click iklan yang dah tamat tempoh kempen nya kang tak naik earning awak pulak yang rugi. apa pun tadaaakk.
sponsor pun mesti jujur ea, takmo lah nanti ada peserta mengadu yang sponsor bravo giveaway nie menipu. hmm, nauzubillah.
kalau takleh pos hadiah awal-awal sila kasitahu siang-siang bila saya update senarai pemenang saya boleh announce terus  mcm nie contoh ; sponsor nie mungkin akan hantar hadiah lambat sikit sebab ada masalah pejabat pos dekat rumah nie terbakar ke tengah renovate ke lol *contoh*
takboleh tukar hadiah. hadiah yang awak state tu lah yang awak kena pos kat pemenang nanti melainkan awak dah deal dengan pemenang tu sendiri.


PESANAN UNTUK PARA PESERTA

pastikan ikut semua syarat ; terutamanya syarat daripada para sponsor
hantar link penyertaan kat entry giveaway nie je sayang, bukan dekat senarai peserta or senarai sponsor or mana mana -___- nanti susah nak cari dan yeah memang saya tak kan kira penyertaan awak, melainkan kalau mood saya baik.
sila sentiasa update dengan segala yang berkaitan giveaway nie ; kang terlepas infomasi kang menangis ;----;
jangan risau, saya baik. eh xD
kalau rajin blogwalking lah ke blog peserta lain untuk mengeratkan silaturahim sesama blogger.
Haaaa! point nie penting ; ada yang tak buang word verify kat kotak komen tu U.U tak tahu lah sengaja tanak buang or tak tahu. Tapi jujur saya cakap saya tak minat benda alah tu U.U kalau berminat nak buang refer this tuto


                             

raaaawwwrrr!

Thanks xoxo, ieyraghani_
myungieyra_

3 comments:

Nurin Aireen said...

eh eh nama saya ada akak! =_= hikhik lol gedik gila. tahniah sebab GA anda mendapat sambutan hangat /hulur pisang/

Ieyra Ghani said...

eh terasa mcm di zoo pulak hulur pisang segala =_=
thakgyu ween.

tenku butang said...

hope bertuahh..heee