Thursday, July 11, 2013

Ramadhan and Fever;;



Assalamualaikum.

Alhamdulillah harini dah masuk dua ramadhan. esok tiga ramadhan ;; cepat je kan masa berlalu. Aku pulak mengalami kisah sedih di kolej sini .___. dua minggu lepas dah demam tapi sehari je ;; and malam diawal ramadhan aritu  demam lagii sampailah sekarang. tapi tak menentu jugak -.- ari selasa start demam ; rabu okay ; khamis arini demam balik sampaikan aku skip dua kelas siang tadi. tapi alhamdulillah lah masih kuat untuk terus berpuasa. yelah kalau berbuka pun tak lalu nak makan ; baik aku teruskan berpuasa. yedok ? eh


pastu tadi pegi lah klinik jalan sorang sorang dari kolej yang duhhh bapak jauh -____-  encik doktor check ; katanya semua okay ;; tekanan darah okay ;; jantung okay ;; blablablaaa ;; doctor cakap demam aku nie demam virus sebab tak menentu menyelam timbul macam biskut chipsmore je lol



doctor ada tanya aku penah kena demam campak , chickenpox mahupun denggi kah sebelum ini ㅡ belum kena doc kecuali chickenpox yg dah kena masa kecik dulu. denggi ? err tadi ada fogging kat sekitar kolej redang nie.

boleh pulak aku terlupa nak mintak mc -.- nasib baik doctor tak cakap apa apa time aku dengan muka tak malu masuk lagi sekali sebab nak kan emsiii ;; yelah weh skip dua kelas . kelas madam sabar pulak tew hmm naiyaa lah kalau takde emsi weii .


Sekian wasallam.

No comments: