Friday, July 26, 2013

Blend.



Assalamualaikum.

17 Ramadhan 1434H.
Salam Nuzul Quran.

{ derma? }

Thankyou!

Aku memalaskan diri diatas katil double decker milik anak buah aku. Kejap mengiring kekiri kejap mengiring kekanan. Akhirnya aku bukak laptop updated blog and updated kat group PRIME about the programming and multimedia competition anjuran fakulti sains komputer dan matematik uitm terengganu. Me as exco multimedia.

Oh i need a few ideas and inspiration to design the poster about this PRIME. It's kinda interesting but what concept should i use -.- and i was like aku-nak-guna-combination-warna-yang-macam-mana-untuk-postah-nie-aku-blur-sebab-dah-lama-tak-buat-poster-lagi-lagi-poster-untuk-event-agak-besar-begini. omg u,u nasib baik abang daus nak tolong. nanti nak mintak tolong kak gee jugak sebab haiqal nak lima.

abang daus cakap; ieyra buat dua, abang dua, kak gee satu. Ok cun! but bang, please send the logo a.s.a.p juseyo u,u

aku rasa kan, puasa tahun nie macam sekejap aje berlalu. mungkin sebab aku asyik balik je kot setiap hari minggu kekeke. minggu nie balik umah kaklong saaja sebab nak baiki jubah raya. tapi kena balik U awal awal hari sabtu because of the meeting regarding to annual dinner our faculty. me as exco publisiti U///U at first, aku dilantik sbg ketua bahagian buat backdrop but ehm nevermind. i just too excited and will look foward for our dinner this sem! nie kali kedua aku jadi salah sorang dari family yang handle dinner also known as AJK lol ; i've experienced it before during Annual Dinner Peers. Yeap, as expected. me as exco multimedia again /i've a dream to further study in major multimedia for my degree. InsyaAllah!/

Back to the right track, and the previous dinner was really awesome, fun and happening! hopefully, something like this will terjadi kat dinner pada 27 Ogos nanti. What should i wear for the dinner? the theme is just; black and white ;---; i want the Red Carpet concept actually but i kennot do anything because all of this have been decided by voting system. Kyaaah~! dear fellow coursemates, kenapa vote black and white TT___TT macam nak berkabung. Me pakai jubah raya jelah kot, kaler itam. Tudung putih -....-

Next story, i wanna say sorry to my PEERS CAUNSELOR'S FAMILY because i kennot join the event on this saturday. Seriously i want to be a part of the fasilitator on that day but yeahh too many commitment for me on that day. The poster pun haiqal nak hari sabtu, meeting dgn pihak hotel hari sabtu, hari isnin ada dua test satu habuk pun tak study lagi U.U i need some time ouh. sorry sorry again =_=

Hari khamis semalam test1 subject Interactive Multimedia. Alhamdulillah dapat jawab dengan tenang. Harap dapat markah yang tinggi =_= penting untuk cgpa nanti. Aaamiin. Nak naikkan pointer! dean list (?) or atleast three and above. InsyaAllah! I dont want banana pregnent for the second time =_= if you know why i means. Heeeee.

This entry is tooo long, lol ikr. Biasalah, jarang jarang boleh update kan ._. sekali update nah kau aku blend semua cerita aku dalam nie. Thanks kepada yang sudi baca, well i have too many stalker you know ahahahhahaaaa choiiiiii!

Soal keputusan hati pada entry lepas, Alhamdulillah Allah dah tunjuk jalan untuk aku. Hopefully everything is gonna be just fine. Thanks awak, sebab memahami situasi saya /smile/

Notes : Macam seram je insiden tadi, aku kan duk katil atas dalam bilik anak buah aku nie and im so so so forgot that the kipas hanya se dua tiga jengkal dari kepala =_= i'm the selamba rock berdiri dari katil nak turun /apesal aku berdiri? lol/ and terasa sesuatu mengipas rambut :O bayangkan kalau nyawa aku sampai situ je U.U ampun dan maaf dipinta dari hujung rambut sampai hujung kaki. Selamat Hari Raya  =_=




Thankssiyu.


2 comments:

Miss Huda said...

dear, sy ada buat tutor special utk awk berkaitan body blog terapung.

boleh terjah tutor disini -> http://missqerieyal.blogspot.com/2013/08/tutorial-body-blog-terapung.html

tq asking ^_^

Ieyra Ghani said...

yeah thanks ^^