Saturday, July 20, 2013

Adorable kids ; Juna and Opi.

Assalamualaikum.

{JEMPUT JOIN}

Kini kian bermula quiz ; test ; assignment ; final project ; term paper etc. fuhhh penatt ;---; tambah tambah dengan komitment kat kelab dan sebagainya. Terbaru; dalam Ganeral Meeting SISKOM aritu aku dilantik jadi exco buletin ㅡ bayangan. Kalau ikutkan hati, aku taknak jawatan tu tapii apa boleh buat aku dah diberi kepercayaan maka kena lah terima dengan hati terbuka. Mohon tunjuk ajar abang daus yek. {klik}

Aku kini dalam proses menyiapkan final project multimedia. Rough proposal dah hantar beserta poster. You know what; aku kini peminat tegar Opi + Juna. Kalau bukak instagram tak stalk diorang memang tak sah ;; Kalau korang tak kenal sape mereka sila ke instagram mama mummy vogue ini {atitaharis} dan {fynnjamal} keep calm and double tap for every single pictures and videos of sofia dan arjuna! they're same-age cousin. wiwiiiitt . yeahhh because i loveu kiddos !

Jemput tengok opi bebel mcm teletubies nie alololooooo eiiiii omeii angat! {opi} romatic couple of the year ; suwitt kazen {juna ngorat opi} hakhak. terlampau banyak moments mereka untuk aku share kat sini lailailai korang carik sendirik lah kat insta kaktita ngn kokpin kalau nak tengok lagi mihmihmihh


full credit to kakpin's instageram yaaaa amatt kat dua bebudak cecomel ni auhh *o*

 

cant stop loving the innocence of a child's mind. if only we can somehow reset our brain to the state of purity-- i bet everything would be fine. children, how i wish life will treat you kind. i wish hatred can be undone. i wish you will stay alive-- free-- and fun.
FYNN JAMAL


at the end of the story ; aku pinjam nama juna dengan opi untuk final project multimedia group aku #LEZstarshipanimation. Muehehehe; storyboard dah hantar kat lecturer tak sempat nak snap gambor ;----; group logo inspired by elsinine heyywalleh walleh hey :D

Sekian wasalam. {klik sini jap tengok zizang melawok -.- }

No comments: