Tuesday, June 25, 2013

Pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani



Assalamualaikum and hai! =) Alhamdulillah setelah sebulan berlalu, GA pertama kiteorang telah rasmi tamat dan berjalan dengan lancar. Sekarang tiba masanya untuk umumkan para pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua peserta sebab sudi join GA pertama kiteorang dan terima kasih juga kepada para sponsor =D Pemenang dipilih 100% menggunakan random.org ye, cuma kiteorang tak sreencap je. Terus umum.

Haa sebelum umum ni, ada mana-mana peserta yang belum unfollow blog lama Nurin? Haritu Nurin ada inform kat semua peserta. Kalau ada yang belum unfollow, silakan berbuat demikian ye. Sila unfollow blog {http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/} and follow blog baru Nurin {http://nurinaireen.blogspot.com/}. Terima kasih =)


Cara cek korang menang atau tak :

Tekan F3 dan masukkan link entry korang atau link blog.




Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100 x1 [PM SINI]



Bling bling stylish necklace x2 [PM SINI]




Buku Islamik x2 [PM SINI]




Keychain Cameron Highland x4 [PM SINI]






Novel The Wedding Breaker x1 [PM SINI]



Bookmark Tribal x2 [PM SINI]




5 shiseido mask x1 [PM SINI]



Shawl/Tudung bawal x10 [PM SINI]












Bookmark doodle x3 [PM SINI]





Bunny fridge magnet x1 [PM SINI]



Keychain Little Domo x1 [PM SINI]



Owl Keychain Felt x1 [PM SINI]



Topup RM 5 x1 untuk semua rangkaian [PM SINI]



Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




Topup RM 5 x1 untuk semua rangkaian [PM SINI]



Topup rm5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




Topup RM 5 x4 untuk semua rangkaian [PM SINI]






Topup RM 10 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




 Topup RM 5 x4 untuk semua rangkaian [PM SINI]






Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




Topup RM 5 x3 untuk semua rangkaian [PM SINI]





Topup RM 5 x2 untuk semua rangkaian [PM SINI]




Tahniah kepada semua pemenang ^_^ Yang tak menang tu, janganlah bersedih. Mungkin rezeki korang bukan kat sini. Lagipun pak cik random yang pilih. Terima je lah keputusan ni. Apa-apa pun terima kasih sebab join. Nanti support kiteorang lagi ye, hehe =)


Para pemenang diberi masa selama seminggu sahaja untuk tuntut hadiah bermula 25 Jun hingga 8 Julai. Sila tuntut segera kalau tak nak hadiah melayang okay. PM sponsor macam ni :

Assalamualaikum. Saya salah seorang pemenang First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani. Terima kasih sebab sudi sponsor.

Untuk yang menang topup, sila sertakan detail seperti di bawah :


Nama : 
No Telefon : 
Rangkaian : *maxis/celcom/dll*
Entri Pemenang : http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/06/pemenang-first-giveaway-by-nurin-aireen.html
Link entry Giveaway saya : 
Hadiah Yang Saya Menang :


Untuk yang menang barangan pos pula :


Nama Penuh : 
Alamat : 
No Telefon : 
Entri Pemenang : http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/06/pemenang-first-giveaway-by-nurin-aireen.html
Link entry Giveaway Saya : 
Hadiah Yang Saya Menang :



** Untuk detail lain2 sila berurusan sendiri dengan sponsor tersebut

2 comments:

Niya Hamdan said...

Alhamdulillah...:)
tahniah kpd semua

Yumida Huda said...

alhamdulillah
thanks bebyk