Wednesday, June 05, 2013

Casing Smartphone : Random/Costum Design [Part I]

Assalamualaikum.

Alhamdulillah malam nie aku dapat banyak jugalah order caseinc nie hehehee mungkin sebab harini aku duk peromot gegila kan. Maybe sebelum ni diorang tak tahu, even yang terdekat dengan aku pun lol. Antaranya akak aku yg suruh design casing S3 mini dia nak taruk gambor dia, kim jongkook dengan Ashaari Samsuddin lol akanku usahakan ye cik kak.

Untuk pengetahuan kalian, yang dalam entry nie semua yang costum design, means langit biru studios buat ikut citarasa yang costumer nak. So harganya tinggi sikit berbanding design yang dah sedia ada.

Notice ; now available for iphone 4/4s/5, ipod 4/5, note 1, note2, s2,s3, s3mini, ace, ace 2, s advance, galaxy young, htc one x/s, bb 9700/9900/8520/Z10

























Dan kalau korang mahir adobe photoshop, korang bolehlah design sendiri dengan resolutionnya 300 pixel per inch then hantarkan kepada aku dengan format psd.



ni salah satu contoh yang costumer aku merangkap kawan aku dia edit sendiri.. dia sangat puas hati dengan hasilnya sebab idea dia sendiri kan design benda nie.. Thanks faraa~


Browse more here.
Contact me on wechat/twitter --> ieyraghani
fanpage *tengok kat sidebar*

Thanks.


No comments: