Wednesday, May 29, 2013

Perhatian kepada para peserta First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani!



Assalamualaikum :)


Alhamdulillah sudah 6 hari GA ni berlangsung. Terima kasih tak terhingga kepada semua peserta yang sudi join. Tapi tak bestlah bila dengar sponsor mengadu earning tak naik itu tak naik ini tak naik lah. Ni melibatkan rezeki tau. Kalau rezeki korang menang nanti, tak malu ke dapat hadiah tak berkat sebab korang tak ikut syarat?

Mintak kerjasama semua peserta untuk cek balik semua syarat. Kalau dapat dikenal pasti siapa peserta yang tak ikut syarat tu, automatik penyertaan awak terbatal. Haa so better ikut syarat betul betul ye. Syarat memang banyak tapi hadiah best kan? /angguk angguk/

Anggap je korang tengah blogwalking atau tengah mengisi masa lapang. Ehhe buat semua syarat tu. Lambat pun tak apa. Rileks rileks je. Kalau untuk syarat klik iklan tu, tunggu sampai habis loading dulu baru close tab. Jangan main tipu tipu ye. Kalau yang ada twitter tu follow jelah tak payah buat buat tak ada twitter pulak.

Harap harap lepas ni tak dengar dah la sponsor mengadu pasal peserta tak ikut syarat. Ingat! Ni berkaitan dengan rezeki. Kepada yang betul betul ikut syarat tu, terima kasih sangat sangat. Semoga korang sentiasa mendapat keberkatan dan dimurahkan rezeki.

Dah join belum? Jom join! Klik sini

No comments: