Thursday, May 30, 2013

Part II : Soalan Cepumas Untuk Mangsa Tag



Assalamualaikum.

Alahaii rasa bersalah giler dekat ween semalam ;--; dah lama ween tag aku rupanya aku tak perasan malah aku gi jawab soalan orang lain dulu. mianhae adikku sayang ;--; malam nie akak jawab. klik sini ada aiskrim ^o^

 Rules
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the question the tagger set to you
4. Create 11 new question for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and linked them to the post
6. You are not allowed to tag back

11 things about me
membesar kat kampung. mmg asal budak kampung :)
I love kids
Suka berangan
takde kacukan arab pun -..- org selalu kompius dgn mata den yg agak bercelak /ewah/
mak cakap, moyong kpd moyang kpd moyang keturunan thailand /sawadeeekrap!/
tak suka mekap /flip/
kawan laki yg paling rapat dgn den, ckp den garang -..-
Suka menyanyi dalam bilik air/dapur
suka bersukan especially netball /kecuali volleyball/
second last child tapi selalu disangka anak bongsu ;~;
ada satu peristiwa yang takkan ku lupakan sampai bila-bila


Questions from ween


Money. Kalau ada duit boleh memburu cinta ^o^ Wooottt nak gi kejar Myungsoo walau dimana beliao berada /eishh mcm sasaeng fan lah pulok/

Khalis Mikhail a.k.a Kyle

Sesat cari blok kuliah -...- mcm orang gila dah lah malam malam. sorang. pastu pusing pusing. terjumpa kawan. Kawan tuh ejek "dah dua sem pun kau masih tak ingat blok haizz" eden cuba sedaya upaya untuk cover line. "Aku pergi tandas lah" dalam hati tahan gelak dgn ke-pabo-an sendiri lulz.

Kim Myungsoo lahh ;~;~; sebab akak dah memang tangkap cintan habis kat dia *o*

Sombong. Annoying. Boring.

Blue!


suka boleh buat muka comel mcm tu ? .___.  takde yang comel lagi ? dasar budak meon terlebih kasih syg aku -..- /eh caption cocomel ke brutal ni lol/

Pernah! wohhhohhhohhoohoo. tengok live streaming. depan lappy seronokk woo line siput sedutt -...- tak pernah lah ween :'/ *sadlifeu*

Akak jarang dapat mimpi .___. boring gila hidup takde mimpi ._. Ada sikit sikit tapi tak ingat. Yang terbaru akak ingat, pasal laki tuh. dia mcm myungsoo, bukan rupa dia tapi personaliti dia. Dia suka hitam pandai main gitar, dia handsome cute ramai peminat. dia nie akak kenal. Akak crush on him. Satu hari beg akak hilang, tiba-tiba dia dtg jd hero. Sungguh sungguh datang tawarkan diri nak cari beg akak. Tapi masa akak mimpikan dia ni, akak tak crush on him lagi and dont even know him. Sampai sekarang akak still tertanya-tanya kenapa dia yang muncul dlm mimpiku ? Akak cuba nak berkenalan dgn dia. Tapi dia mcm sombong .__. ada org ckp dia mmg pemalu dgn perempuan. Hmm entahlah. Akak cakap pasal mimpi nie sebab sometimes akak rasa best sebab org tu ada kat real life. Real kan? wkwkwkkwkwk..

Setia

Kim Myungsoo. Aku tak tahu nak cakap apa lagi. Dah banyak kali aku cakap benda yang sama. Aku sayang kau ;~;~; aku kagum dengan kau im very proud of you /sila kembang/ kau banyak sangat hidden talent; aku nak mintak maaf sebab tak jadi inspirits dari awal debut korang ;~;~; bahkan aku mencebik bila suhaida kenalkan kat aku yang kau tu visual L lol pabo me. Kau tak marah kan? Sebabb kau pun tahu kan kau selekeh je dodulu miahahhhaha. Aku suka kau menggedik masa perform niga johda kat Arena Tour Second Evolution in Tokyo ^O^ tapi kenapa kau malu dengan perbuatan kiut kamu sendiri -...- poyo -..- i love you abe meon. Aku suka line kau "kimito blablabla loveu seutoory blablabla" dlm MIL auww kawaiiiii ^^ Last but not least, mohon perasankan mention aku kat twitter lol kbye.


Questions from me to you

paaaaling suka baby girl or baby boy ? kenapa?
anggota badan yang mana yang paling meyakinkan anda?
awak fan of.........?
strawberri....vanilla....or coklat ?
andai kata tiada lagi esok untuk mu, apa yang anda ingin lakukan harini
lately, apa yang awak selalu fikirkan
kalau awak jadi Han Jung Woo dalam drama i miss you. Adakah awak akan meninggalkan sooyeon masa kena culik tu
Drama Jang Ok Jong tu pasal apa ? /kalau anda menonton/
korang suka masak? ada resepi yang korang nak share tak?
nickname awak yang paling awak suka. kenapa
pernah dapat hadiah palinngg istimewa? apakah? bilakah?


Kyaaaahahhaha sorry kepada sesiapa yang kena tag and terpaksa menjawab soalan karut den -..- kering entah dok tahu nok tanya soalan mende agi ergh. Sesudah menjawab kasitau den k.



budak ni tiru gaya aku bila mental breakdown -...- main tepuk amai amai dgn dinding lol


Thanks, xoxo.










No comments: