Sunday, May 26, 2013

Header untuk pemenang Mini Giveaway Nabila


Assalamualaikum.

Alhamdulillah dapat siapkan jugak header annur qaseh nie. Sebenarnya hadiah yang saya tawarkan dalam GA is edit poster tapi dia tak tahu nak poster apa so saya bagi pilihan untuk dia pilih sama ada header or poster. So dia annur pilih header. Sorry kalau tak cantik. Sebelum tu, mintak tolong klik {sini} {sekeh sini} {kentut sini}




{ni blog annur} tapi annur pakai header ni letak kat {blog ni}


Ada sorang lagi yang belum tuntut hadiahnya. hmm,  kalau lebih 5hari hadiah burn awak. and yang pemenang top referel dlm GA Nabila tu akan terima Perfume Elizabeth Dior by me.






Korang masih ada yang belum join First GA Nurin Aireen & Ieyra Ghani ? {KLIK LAH SINI}

Thanks.

7 comments:

Cik JariManis said...

cantik headernya! soft gituu ;)

Eyma su said...

tahniah..(^_^)

ejulz said...

kalo pemenang xnak adiah bg kat abg je laa.. hehe :P

Ieyra Ghani said...

eh takboleh bang :p hhaha join lah GA saya tu mn tahu ada rezeki :3

Ieyra Ghani said...

thanks ^^

Ieyra Ghani said...

(Y)

tenku butang said...

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/