Saturday, May 18, 2013

CONTEST HEADERKU OWSEM BY SHARINA

-Klik banner kalau nak join-

Assalamualaikum
Jom ramai-ramai kita join Contest Headerku Owsem by Sharina, hanya perlu pertaruhkan header korang yang comel-comel itu dan sedikit syarat, confirm korang boleh follow punya lah
Jom tengok hadiah dulu [Sini]
Contest ini dianjurkan oleh Sharina Elyana
bersama sponsor Yasira, Aisyah Humaira, Nabila Medan, Syiela, Pelangi Collection,
Choc Empire, Cik Ana, Fatin Diana

Good Luck

Tadi gi jenjalan blog ween terjumpa contest nie. Nak cuba nasib lah. Bismillahirrahmanirrahim~
Saya pertaruhkan header ni ;


klik {sini}

Byeom.

14 comments:

Anis Zainudin said...

gud luck awok..kite pun dah follow blog awok jgk..thanks follow kite..btw, blog awk omeyyy :P

Azyan Ramle said...

dr contest y sama..canteknye header..huhu..terasa kerdilnye akk
http://azyanramle.blogspot.com/2013/05/blog-post.html

Ieyra Ghani said...

hhehe tengkiuuu ^^ blog awok pun omeiii angatt xD

Ieyra Ghani said...

Tengkiu kak ^^ alah bukan kerana header semata-mata lah yg penting akk join sbb support menyeport sesama blogger. hhehe. goodluck!

Azyan Ramle said...

haha..betol3..apa y penting "KERJASAMA" hehe..gudluck dik ^_^

hazdnul shafina said...

salam..singgah balas kunjungan :) done follow ^_^

zAnA hAmDaN said...

salam. dari contest yg same. :) and follow u. ^-^
http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/2013/05/join-contest-headerku-owsem-by-sharina.html

farahani dzaharis said...

datang dari segmen yang sama ... http://farahanidzaharis.blogspot.com/2013/05/klik-banner-kalau-nak-join.html .. ^^ awesome giler header ..

Princess Syazliyana said...

bls kunjungan
http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

Siti Farhahnis said...

Dari segmen yang sama~
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

Hanis Izzati Hasbullah said...

Salam dari segmen yang sama :)
http://izzatihasbullah.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html
#done follow

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

singgah dari segmen yang sama.



Link : like header blog saya. terima kasih :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592881064068984&set=a.592867830736974.1073741827.212530322104062&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-frc3%2F972047_592881064068984_204367207_n.png&size=960%2C441

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

cikmisi leen said...

singgah dari segmen yang sama ..
done follow here ..

jom LIKE LIKE ~
link header : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=593183480705409&set=pb.212530322104062.-2207520000.1369108068.&type=3&theater

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

sHaRiNa eLyaNa said...

salam alhamdulilah dah berakhir pun contest ni even dah lama..bru skg ada masa nak bw

thnks sbb join..:)
jenguk kembali ya
http://www.opzzpinky.my/