Friday, April 19, 2013

Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon

click banner comel tu untuk join.
done follow blog penganjur
done like fanpage dengan nama fb sayaa Ieyra'Nur Zahira Ghani

tag {awek nie} and {ini} and {ini} and {ini juga}

JOM TENGOK {ENTRY NIE}

Thanks;



3 comments:

Liyana Erythrina said...

hai ! yana datang sini dari segmen yang sama.

good luck ! ^^,

ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Datang sini nak check sama ada linknya betul ada tidak,apa2 pun terima kasih kerana sudi memberi sokongan pada segmen pertama yan..:)Tunggu keputusannya pada 25/5/2013 bulan ni :)Saya menghargai sokongan anda..:D

Boleh check senarai peserta kat sini.

http://izyan-mydiary.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Diera Tekikushika said...

hai dtg sini melawat kawan baru. salam perkenalan. baru sempat nak menjenguk. jemput singgah blog kita pulaks. =)