Thursday, April 18, 2013

JOM ORDER CASING SMARTPHONE COMEL!



Assalamualaikum.
Ini iklan casing smartphone bukan aiskrim natuur pop lol
Semua caseinc ni keluaran Langit Biru Studios. Aku pun teringin nak buat bisnes online. Sekadar untuk duit poket. Hee. Dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM aku harap apa yang aku buat nie mendapat keredhaan Allah. Amiin Ya Rabbal Alamin; click sini utk ke instashop aku.


Notice ; now available for iphone 4/4s/5, ipod 4/5, note 1, note2, s2,s3, s3mini, s4, ace, ace 2, s advance, galaxy young, galaxy grand, htc one x/s/sensation xl, bb 9700/9900/8520/Z10, sony xperia z


POSTAGE; RM5 ( Semenanjung ) - RM10 ( Sabah + Sarawak )

Cara bayaran ; bank-in ke akaun maybank. contact me untuk pengetahuan yang lebih lanjut
For order ; contact me on wechat --> ieyraghani atau fb ieyra'nur zahira ghani

Be a serious buyers ^^








APA TUNGGU LAGI ? JOM BERGAYA BERSAMA CASING SMARTPHONE DESIGN ANDA SENDIRI! 

ANOTHER NETWORK ; {TWITTER} {FB}  {FANPAGE}

Thank You.
May ALLAH Bless You.



19 comments:

Yuura Yura said...

wah cammane nak join nih..mcm best aje ^^

Ieyra Ghani said...

err hhehe awak ni bukan contest ke ape ._. saya menjual. ehehe sorry . Tak berminat nak beli ke ?

Yuura Yura said...

eh.. maksud saya nak join jual XD

WeenJoe said...

nak L.joe XD lol

Anonymous said...

Comel , tp .... Ace plus takde ke ? :(

nieysa woonie said...

annyeong, casing utk samsung tab ade tak? XD

Ieyra Ghani said...

serious ? kalau betol nanti cakap kat akak nak letak gambar mana and design yg mcm mana and utk phone model apa :)

Ieyra Ghani said...

buat masa sekarang ace plus punya stock takde lagi..kata supplier minggu nie stock sampai tapi kitorg tak ambik order lagi utk stock baru :)

Ieyra Ghani said...

Annyeong ^^ takde dear :(

Ween said...

hehe serius lah tapi tunggu lepas dah tukar fon baru lah lol

Anonymous said...

hmmm.. ok , thanks^^

Ieyra Ghani said...

Oh sye jual abg kwn punya nie

ZaraLea said...

SAMSUNG GALAXY Y ade x kak ? Hehehe..

Ieyra Ghani said...

zara: ada :) papehal ckp kat twitter or fb iye sbb akk xbukak blog sgt skrg.

ZaraLea said...

Okkk

Anonymous said...

hi.

Ikha Mohd said...

samsung pocket tak der ke... Sedihnya.... :(

H n i e ; said...

hello.. i think those casing are so great.. and i'm interested in this.. but how to make an order??

Anonymous said...

Utk xperia z1 ad tak?